"High School Pizza Bar": Θερινά μαθήματα γεύσης στο ιταλικό της Θεσσαλονίκης

Το αδερφάκι του αθηναϊκού «Pizza School» επιστρέφει ανανεωμένο και στρώνει τα θρανία του με φόντο τον Θερμαϊκό, για απροειδοποίητα τεστάκια βέρας ιταλιάνικης γεύσης.

High School Pizza Bar Θεσσαλονίκη

Ριζικά ανακαινισμένο και με ολόφρεσκια καλοκαιρινή διάθεση, το "High School Pizza Bar" της Θεσσαλονίκης ξαναστρώνει τα θρανία του για ταχύρρυθμα ιταλικής νοστιμιάς. Με θέα τα γλυκά κυματάκια του Θερμαϊκού και το μεταξένιο λαμπίρισμα του ήλιου πάνω τους, τα μαθήματα ξεκινούν από νωρίς με πρωινό και brunch, και τελειώνουν αργά το βράδυ, με πίτσα και cocktails.

High School Pizza Bar Θεσσαλονίκη

Φρεσκαρισμένο όχι μόνο στο χώρο, αλλά και στις γεύσεις, το pizza bar της παραλίας ανοίγει βιβλία με ολοκαίνουριες προτάσεις, όπως τα spicy lemon shrimp linguini, με ζουμερές γαρίδες αγκαλιασμένες από φρουτένια, πικάντικη νοστιμιά, ενώ οι pizza addicts της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη λατρέψει τη melangane con Burratta, με πικάντικη μελιτζάνα και βουβαλίσια μοτσαρέλα να ανταλλάσσουν βουτυρένιες εντάσεις.

High Scholl Pizza Bar Shrimp Linguini

Η γευστική εμπειρία του "High School Pizza Bar" συμπληρώνεται φέτος από την ευρεία και προσεγμένη λίστα κρασιών, που φέρνει στο ποτήρι αστέρια του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ δυνατές εμπειρίες pairing υπόσχεται και η ανανεωμένη cocktail list, με signature αλλά και κλασικές δημιουργίες να εγγυώνται συναρπαστικά γευστικά ταιριάσματα.

Λεωφόρος Νίκης 9, 231 028 6161
FB: High School Pizza Bar
IG: @highschoolpizzabar

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.