Πασχαλινή απόδραση στο Athenaeum InterContinental

Η απόλυτη πασχαλινή ατμόσφαιρα και η ζεστή αίσθηση της γιορτινής πολυτέλειας σάς περιμένει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης.

Cafezoe

Το Athenaeum InterContinental Athens, ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, προσφέρει μια εναλλακτική ευκαιρία για τις πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις την Κυριακή της Λαμπρής στο Cafezoe. 

Στην ατμοσφαιρική και κομψή σάλα του εστιατορίου, ή στον ηλιόλουστο χώρο δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου, το Πάσχα αποκτά άλλη διάσταση. Εδώ θα γευτείτε τον οβελία ψημένο παραδοσιακά συνοδεία μιας ποικιλίας εορταστικών εδεσμάτων από τα οποία φυσικά δεν θα λείπουν τα κόκκινα αυγά για να "τσουγκρίσετε" με τους αγαπημένους σας αλλά και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά τσουρέκια.

Cafezoe

Για του λόγου το αληθές, ο οβελίας θα ψηθεί παραδοσιακά στη σούβλα δίπλα στην πισίνα ενώ σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς μπουφέδες της πόλης σάς περιμένουν η κλασική μαγειρίτσα, αρνί και κατσίκι στη σούβλα αλλά και ο υπέρτατος μεζές της εποχής, το κοκορέτσι, που θα απολαύσετε με ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική. Στην γκάμα των επιλογών θα βρείτε επίσης αρνίσια συκωταριά τηγανιά, μοσχαρίσια φιλετάκια στη σχάρα, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, σπανακόπιτα και παρασκευές με ψάρια. Η πασχαλινή γευστική φιέστα θα ολοκληρωθεί με γαλακτομπούρεκο, σοκολατίνα, τάρτα φράουλα και πολλές άλλες γλυκές προτάσεις. 

Cafezoe

Πασχαλινό Γεύμα Buffet στο Εστιατόριο Cafezoe (12.30 μ.μ – 4 μ.μ) | 65 €/ άτομο | Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν | Παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση | Περισσότερες πληροφορίες:  https://athenaeum.intercontinental.com/archive/Newsletters/E23/AIA_E23_GR.htm

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.