Πασχαλινή απόδραση στο Athenaeum InterContinental

Η απόλυτη πασχαλινή ατμόσφαιρα και η ζεστή αίσθηση της γιορτινής πολυτέλειας σάς περιμένει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης.

Cafezoe

Το Athenaeum InterContinental Athens, ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, προσφέρει μια εναλλακτική ευκαιρία για τις πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις την Κυριακή της Λαμπρής στο Cafezoe. 

Στην ατμοσφαιρική και κομψή σάλα του εστιατορίου, ή στον ηλιόλουστο χώρο δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου, το Πάσχα αποκτά άλλη διάσταση. Εδώ θα γευτείτε τον οβελία ψημένο παραδοσιακά συνοδεία μιας ποικιλίας εορταστικών εδεσμάτων από τα οποία φυσικά δεν θα λείπουν τα κόκκινα αυγά για να "τσουγκρίσετε" με τους αγαπημένους σας αλλά και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά τσουρέκια.

Cafezoe

Για του λόγου το αληθές, ο οβελίας θα ψηθεί παραδοσιακά στη σούβλα δίπλα στην πισίνα ενώ σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς μπουφέδες της πόλης σάς περιμένουν η κλασική μαγειρίτσα, αρνί και κατσίκι στη σούβλα αλλά και ο υπέρτατος μεζές της εποχής, το κοκορέτσι, που θα απολαύσετε με ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική. Στην γκάμα των επιλογών θα βρείτε επίσης αρνίσια συκωταριά τηγανιά, μοσχαρίσια φιλετάκια στη σχάρα, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, σπανακόπιτα και παρασκευές με ψάρια. Η πασχαλινή γευστική φιέστα θα ολοκληρωθεί με γαλακτομπούρεκο, σοκολατίνα, τάρτα φράουλα και πολλές άλλες γλυκές προτάσεις. 

Cafezoe

Πασχαλινό Γεύμα Buffet στο Εστιατόριο Cafezoe (12.30 μ.μ – 4 μ.μ) | 65 €/ άτομο | Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν | Παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση | Περισσότερες πληροφορίες:  https://athenaeum.intercontinental.com/archive/Newsletters/E23/AIA_E23_GR.htm

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.