Για θαλασσινούς μεζέδες στο "Ρακί μεζέ"

Κλασικό πλέον στέκι της παρέας στην Καλλιθέα, το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά όλα τα καλά της θάλασσας.

Ρακή Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Μεζέδες με μικρούς γευστικούς θησυρούς στο πιάτο και πολλά σφηνάκια γλυκόπιοτη ρακή. Το ιερό δισκοπότηρο της ελληνικής εξόδου της παρέας θα το βρεις σε αυτό το γουστόζικο σημείο συνάντησης της παρέας στην Καλλιθέα, που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο φουλ της θάλασσας. 

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οικείο, με νοσταλγικές και σύγχρονες πινελιές στο ντεκόρ σε απόλυτη αρμονία, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο είναι το στέκι όπου οι παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερή αξία εδώ είναι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής με προτάσεις που δίνουν αποκλειστικό βήμα στη θάλασσα απλά, νόστιμα και με πολύ διακριτικές δημιουργικές νότες. Την περίοδο της Σαρακοστής λοιπόν είναι ιδανική πρόταση εξόδου αφού εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως τα αχνιστά πολίτικα μύδια και το γαριδάκι με τη σέσουλα αλλά και χορταστικά πιάτα όπως το ριζότο θαλασσινών και το λιγκουίνι με καβούρι που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Σημειώστε όμως ότι το μενού της παρέας δεν θα είναι διαθέσιμο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο ενώ Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.