Πασχαλινή απόδραση με κομψή πολυτέλεια στο "Explorer’s Bar Bistro"

Η μητροπολιτική αύρα του bar-bistro στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" δίνει ξεχωριστή νότα στη Λαμπρή όσων παραμείνουν στην Αθήνα.

njv athens plaza - explorers bar

Η παραμονή σας στην πρωτεύουσα τις ημέρες του Πάσχα μπορεί να σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία εορτασμού στον χώρο του Explorer’s Bar Bistro.

athens_plaza

Ο χώρος του "Explorer’s Bar Bistro", στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" στην καρδιά της Αθήνας, είναι η επιτομή της κομψότητας. Με αέρα κλασικού βρετανικού member club αλλά προσβάσιμο σε όλους, λαδί Chesterfield καθίσματα, ξύλινη επένδυση στους τοίχους, χειροποίητα χαλιά και κρυστάλλινες απλίκες, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για γεύμα και δείπνo καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε καθημερινά το πλούσιο a la carte menu συνοδεία επιλεγμένων κρασιών και cocktails με επιλογές ιδανικές και για την περίοδο της νηστείας όπως το καραμελωμένο χταπόδι με φάβα από σιφνέικα ρεβίθια παρθένο ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι ή το ταρτάρ από φρέσκιες γαρίδες Αμβρακικού, μαριναρισμένο αβοκάντο με τομάτα και γρανίτα από αγγούρι.

athens_plaza

Για το Μ. Σάββατο ο σεφ και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα ακόμα μενού με άρωμα Παράδοσης. Οι αναστάσιμες προτάσεις περιλαμβάνουν σπιτική μαγειρίτσα με άφθονα μυρωδικά, τριμμένο χαρούπι με τρίχρωμα τοματίνια λάδι βασιλικού και ξύγαλο Σητείας, κότσι από αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο με πέντε μπαχαρικά, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και καραμελωμένες πατάτες νουαζέτ ενώ το δείπνο σας θα κλείσει με γλυκό της "Madame Fraise" (Amande ή Cocoa Bean). Την Κυριακή του Πάσχα, μεταξύ άλλων θα γευτείτε με την παρέα σας ψητό αρνί με μυρωδικά μαγειρεμένο πάνω σε κληματόβεργες, κοκορέτσι με θυμάρι, κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού, γαρδουμπάκια λεμονάτα με φρέσκια ρίγανη και φιλετάκια κοτόπουλο με λιαστή τομάτα, συνοδευόμενα από τζατζίκι, ψητά λαχανικά και πατάτες baby φούρνου με δεντρολίβανο. Το γεύμα σας θα ολοκληρωθεί με τα γλυκά της "Madame Fraise".

Ακόμα, όπως κάθε Πάσχα , έτσι και φέτος, το "N.J.V. Athens Plaza", τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα φέρνοντάς την με την υπηρεσία catering στην άνεση του σπιτιού σας με φροντισμένα πασχαλινά πιάτα που θα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μενού Μ. Σαββάτου: 68 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine, λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση
Μενού Πάσχα: 78 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine (λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση| Μενού catering εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.