Πασχαλινή απόδραση με κομψή πολυτέλεια στο "Explorer’s Bar Bistro"

Η μητροπολιτική αύρα του bar-bistro στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" δίνει ξεχωριστή νότα στη Λαμπρή όσων παραμείνουν στην Αθήνα.

njv athens plaza - explorers bar

Η παραμονή σας στην πρωτεύουσα τις ημέρες του Πάσχα μπορεί να σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία εορτασμού στον χώρο του Explorer’s Bar Bistro.

athens_plaza

Ο χώρος του "Explorer’s Bar Bistro", στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" στην καρδιά της Αθήνας, είναι η επιτομή της κομψότητας. Με αέρα κλασικού βρετανικού member club αλλά προσβάσιμο σε όλους, λαδί Chesterfield καθίσματα, ξύλινη επένδυση στους τοίχους, χειροποίητα χαλιά και κρυστάλλινες απλίκες, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για γεύμα και δείπνo καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε καθημερινά το πλούσιο a la carte menu συνοδεία επιλεγμένων κρασιών και cocktails με επιλογές ιδανικές και για την περίοδο της νηστείας όπως το καραμελωμένο χταπόδι με φάβα από σιφνέικα ρεβίθια παρθένο ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι ή το ταρτάρ από φρέσκιες γαρίδες Αμβρακικού, μαριναρισμένο αβοκάντο με τομάτα και γρανίτα από αγγούρι.

athens_plaza

Για το Μ. Σάββατο ο σεφ και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα ακόμα μενού με άρωμα Παράδοσης. Οι αναστάσιμες προτάσεις περιλαμβάνουν σπιτική μαγειρίτσα με άφθονα μυρωδικά, τριμμένο χαρούπι με τρίχρωμα τοματίνια λάδι βασιλικού και ξύγαλο Σητείας, κότσι από αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο με πέντε μπαχαρικά, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και καραμελωμένες πατάτες νουαζέτ ενώ το δείπνο σας θα κλείσει με γλυκό της "Madame Fraise" (Amande ή Cocoa Bean). Την Κυριακή του Πάσχα, μεταξύ άλλων θα γευτείτε με την παρέα σας ψητό αρνί με μυρωδικά μαγειρεμένο πάνω σε κληματόβεργες, κοκορέτσι με θυμάρι, κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού, γαρδουμπάκια λεμονάτα με φρέσκια ρίγανη και φιλετάκια κοτόπουλο με λιαστή τομάτα, συνοδευόμενα από τζατζίκι, ψητά λαχανικά και πατάτες baby φούρνου με δεντρολίβανο. Το γεύμα σας θα ολοκληρωθεί με τα γλυκά της "Madame Fraise".

Ακόμα, όπως κάθε Πάσχα , έτσι και φέτος, το "N.J.V. Athens Plaza", τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα φέρνοντάς την με την υπηρεσία catering στην άνεση του σπιτιού σας με φροντισμένα πασχαλινά πιάτα που θα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μενού Μ. Σαββάτου: 68 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine, λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση
Μενού Πάσχα: 78 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine (λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση| Μενού catering εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.