Ο Γιάννης Παρίκος ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα στο Λος Αντζελες

Με πλειάδα ελληνικών γεύσεων στις αποσκευές του ο σεφ ταξιδεύει στην πόλη των Αγγέλων.

Γιάννης Παρίκος

Ο Γιάννης Παρίκος, σεφ που στις μέχρι σήμερα συνεργασίες του έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γαστρονομικής γραφής, θα συστήσει την ελληνική κουζίνα στο Beverly Hills σε εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα "Chef Labs" στις 21 και 22 Απριλίου. Μαθαίνουμε από τον σεφ ότι στα τραπέζια των περίπου 400 καλεσμένων του διημέρου, θα παρελάσουν πιάτα ενός set menu 12 σταδίων με χαρακτηριστικές γεύσεις της εθνικής μας κουζίνας όπως η σούπα "ελληνικής σαλάτας", τα γεμιστά με ρύζι, κουκουνάρι και μους φέτας, οι κροκέτες με μοσχαρίσια ουρά, ντολμάδες με λάχανο σαβόι γεμιστό με γαρίδες, μουσακά με μοσχαρίσια μάγουλα και τσιπς πατάτας και μπακλαβά, όλα αποτυπωμένα με σύγχρονη ματιά. 

Η εκδήλωση είναι μέρος ενός project όπου φιλοξενούνται σεφ από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας την κουζίνα της χώρας τους με δημιουργικό τρόπο και καινοτόμες τεχνικές. To προηγούμενο event είχε φιλοξενηθεί στο εστιατόριο της ομάδας "Chef Labs ("La mesa lounge"), ωστόσο η προσεχής τοποθεσία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.

Στα 'ψηλά' της Ακαδημίας, τρως μία από τις τοπ ιαπωνικές κουζίνες της Αθήνας

Η δημιουργικότητα του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κότσαλη στρέφει τα φώτα στο εστιατόριο Nyx, στα 'ορεινά' του ξενοδοχείου Academias.