Γαστρονομικός αέρας στο "Geco" του "Gatsby Athens"

Το νέο εστιατόριο «Geco» φέρνει γαστρονομικές προσδοκίες υψηλών στροφών στην καρδιά της Αθήνας, με τις υπογραφές του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στην ούγια του μενού που επιμελείται ο executive chef του ξενοδοχείου «Gatsby», Παναγιώτης Φλάκας.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Ραντεβού της υψηλής γαστρονομίας με την αστική κομψότητα σχεδιάζει να κλείσει το εστιατόριο "Geco" του πεντάστερου ξενοδοχείου "Gatsby Athens", φέρνοντας τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Κέντρο της Αθήνας, από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Το δίδυμο του θρυλικού "Funky Gourmet" (2 Χρυσοί Σκούφοι και 2* Michelin) θα συμπράξει με του executive chef του ξενοδοχείου, και πολυβραβευμένο superyacht chef, Παναγιώτη Φλάκα, για ένα comfort all day menu υψηλών δημιουργικών στροφών και fun παρεΐστικης διάθεσης, που αναμένεται να ξεδιπλώσει ολοένα περισσότερα από τα πολλά του πρόσωπα στις ημέρες που έρχονται.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Η αρχή, πάντως, γίνεται  με ένα bar food menu ιδανικό για τα breaks μας από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για απογευματινά aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο, ή το kebab τόνου που φτιάχνουμε μόνοι μας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου, αλλά και signature πιάτα όπως το lollipop καβουριού, το carpaccio παντζάρι και το λεμονοριγανάτο κοτόπουλο.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Παράλληλα, το "Geco" θα παρουσιάζει τον δικό του ορισμό για το brunch κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από πιάτα που ακροβατούν μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, όπως τα αυγά με χόρτα στη σχάρα, ή το scrambled n’ kale, ενώ για τους επόμενους μήνες το εστιατόριο θα εξελίσσεται και θα αναδιαμορφώνεται συνεχώς, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και γαστρονομικά.

Λέκκα 18, Σύνταγμα
2103216001

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
23/10/2025

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.