Γαστρονομικός αέρας στο "Geco" του "Gatsby Athens"

Το νέο εστιατόριο «Geco» φέρνει γαστρονομικές προσδοκίες υψηλών στροφών στην καρδιά της Αθήνας, με τις υπογραφές του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στην ούγια του μενού που επιμελείται ο executive chef του ξενοδοχείου «Gatsby», Παναγιώτης Φλάκας.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Ραντεβού της υψηλής γαστρονομίας με την αστική κομψότητα σχεδιάζει να κλείσει το εστιατόριο "Geco" του πεντάστερου ξενοδοχείου "Gatsby Athens", φέρνοντας τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Κέντρο της Αθήνας, από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Το δίδυμο του θρυλικού "Funky Gourmet" (2 Χρυσοί Σκούφοι και 2* Michelin) θα συμπράξει με του executive chef του ξενοδοχείου, και πολυβραβευμένο superyacht chef, Παναγιώτη Φλάκα, για ένα comfort all day menu υψηλών δημιουργικών στροφών και fun παρεΐστικης διάθεσης, που αναμένεται να ξεδιπλώσει ολοένα περισσότερα από τα πολλά του πρόσωπα στις ημέρες που έρχονται.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Η αρχή, πάντως, γίνεται  με ένα bar food menu ιδανικό για τα breaks μας από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για απογευματινά aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο, ή το kebab τόνου που φτιάχνουμε μόνοι μας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου, αλλά και signature πιάτα όπως το lollipop καβουριού, το carpaccio παντζάρι και το λεμονοριγανάτο κοτόπουλο.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Παράλληλα, το "Geco" θα παρουσιάζει τον δικό του ορισμό για το brunch κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από πιάτα που ακροβατούν μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, όπως τα αυγά με χόρτα στη σχάρα, ή το scrambled n’ kale, ενώ για τους επόμενους μήνες το εστιατόριο θα εξελίσσεται και θα αναδιαμορφώνεται συνεχώς, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και γαστρονομικά.

Λέκκα 18, Σύνταγμα
2103216001

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.