"Da Bruno": Ρεβεγιόν με ιταλική αύρα

Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα δύο ρεβεγιόν.

Da Bruno

Για γιορτινή έξοδο με ιταλιάνικο "αέρα", η ανανεωμένη τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη, με 35 και πλέον χρόνια ιστορίας, είναι σημείο αναφοράς και για τις γιορτινές μας εξόδους. Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και μασκαρπόνε, γαλοπούλα γεμιστή με ξηρούς καρπούς, ρύζι και σταφίδα, και πανετόνε σε δημιουργική εκδοχή είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ αυθεντικό πανετόνε από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τόνο δίνουν πιάτα με ωραίες γευστικές αρμονίες, όπως η σούπα με πράσινο μήλο, κάστανα και τραγανό προσούτο, το ριζότο με χτένια, τα μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκοπατάτα και η γιορτινή πάβλοβα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.