"Da Bruno": Ρεβεγιόν με ιταλική αύρα

Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα δύο ρεβεγιόν.

Da Bruno

Για γιορτινή έξοδο με ιταλιάνικο "αέρα", η ανανεωμένη τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη, με 35 και πλέον χρόνια ιστορίας, είναι σημείο αναφοράς και για τις γιορτινές μας εξόδους. Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και μασκαρπόνε, γαλοπούλα γεμιστή με ξηρούς καρπούς, ρύζι και σταφίδα, και πανετόνε σε δημιουργική εκδοχή είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ αυθεντικό πανετόνε από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τόνο δίνουν πιάτα με ωραίες γευστικές αρμονίες, όπως η σούπα με πράσινο μήλο, κάστανα και τραγανό προσούτο, το ριζότο με χτένια, τα μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκοπατάτα και η γιορτινή πάβλοβα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.