"Athenaeum Intercontinental Athens": Μια ακαταμάχητη ολιστική xmas εμπειρία

Η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και η ζεστή αίσθηση της γιορτινής πολυτέλειας σε περιμένει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης που έχει ετοιμάσει μια ολιστική εορταστική εμπειρία με ξεχωριστές επιλογές.

Premiere

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, festive menu, γαστρονομικές απολαύσεις, καλλιτεχνικές διαδρομές με έντονο xmas άρωμα αλλά και μια συνολική luxurious πρόταση, φέρνει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου πιο κοντά σας και στα μέτρα σας. Αυτά τα Χριστούγεννα, η ομάδα του "Athenaeum Intercontinental Athens”, έχει σχεδιάσει για εσάς και τους πιο δικούς σας ανθρώπους, ένα πλούσιο και χορταστικό πρόγραμμα, για να χαρείτε κάθε μέρα γιορτής, ενώ επίσης σας προσφέρει μια εναλλακτική ευκαιρία για ένα αξέχαστο festive getaway στην καρδιά της Αθήνας. 

Athenaeum Intercontinental

Γιορτάστε με πολυτέλεια και φινέτσα, δοκιμάζοντας μοναδικές γευστικές συνταγές μέσα από δεξιοτεχνικά σχεδιασμένα, εορταστικά menu σε ένα elegant περιβάλλον. Ανταλλάξτε ευχές με τους αγαπημένους σας χαζεύοντας την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό ή κακομάθετε τον εαυτό σας, χαρίζοντάς του το καλύτερο δώρο, μια premium διαμονή σε προνομιακή τιμή, σε έναν χώρo ανέσεων και high end εξυπηρέτησης. Εμπειρία το εορταστικό γκουρμέ ρεβεγιόν, στο "Premiere", συνοδεία ζωντανής μουσικής, τόσο την Παραμονή Χριστουγέννων όσο και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Athenaeum Intercontinental

Στο "Artbistrot" απολαύστε ένα εορταστικό δείπνο πέντε πιάτων συνοδεία ζωντανής μουσικής την Παραμονή Χριστουγέννων, ενώ για μια πιο cosy πρόταση το "Cafezoe", μας περιμένει με την ζεστή ατμόσφαιρα, Παραμονή Χριστουγέννων και Ανήμερα Πρωτοχρονιάς με μία λαχταριστή ποικιλία γεύσεων σε κρύα και ζεστά πιάτα. Γιορτάστε όπως σας αξίζει, με ένα Christmas γεύμα που περιλαμβάνει ζεστές αλλά και κρύες προτάσεις καθώς και carving station ή ξεκινήστε δυναμικά το νέο έτος, με ένα πρωτοχρονιάτικο brunch buffet από τις 12.30-16.00.  Άνετο και ζεστό, κομψό και ανεπιτήδευτο, το Artlounge είναι ιδανικό για συζητήσεις, ανταμώσεις και μοιράσματα υπό τους ήχους απαλής μουσικής από ένα πιάνο, ένα τσέλο και ένα βιολί, με τη συνοδεία γλυκών, γιορτινών γεύσεων.

Athenaeum Intercontinental

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα σας περιμένουν στο "Athenaeum Intercontinental Athens”. Αφεθείτε στη μαγεία των εορτών και επιτρέψτε της να σας παρασύρει σε ένα υπέροχο ταξίδι απόλυτης ευχαρίστησης όπου συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις. Αν πάλι αυτές τις γιορτές θέλετε υποδεχτείτε τους συγγενείς και τους φίλους στο σπίτι σας, το "Athenaeum Intercontinental Athens” μπορεί να σας φέρει τη γευστική μαγεία της κουζίνας του στο δικό σας χώρο!

Δείτε περισσότερα εδώ  για όλα τα γιορτινά μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου. |Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, 117 45, Νέος Κόσμος, Τηλ.: 210 920 6000, 210 920 6777

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.