Σαββατοκύριακα για brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα, οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu απολαμβάνουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Matsuhisa brunch

Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που οι επισκέπτες του εμβληματικού εστιατορίου στην αθηναϊκή Ριβιέρα απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα από τη 1.30 μ.μ έως νωρίς το βράδυ.

Matsuhisa

Το μενού επιμελείται ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος με πρωταγωνιστές signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου. Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι μερικές από τις προτάσεις, που διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας, συνοδεύονται ιδανικά από signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa cocktail brunch

Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και συνθέσεις, προτείνοντας επιλογές όπως το classic with a twist Rubicon, με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador, με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών ολοκληρώνει την εμπειρία του brunch. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.