Indie Brew Festival: Ένα διήμερο αφιερωμένο στην μπύρα, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, με το φεστιβάλ που τιμά τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Indie Brew

Νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες θα προσφέρουν στους λάτρεις της μπύρας μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ζυθοποσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στην στοά της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. 

Για δύο μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη συνοδευόμενη από επιλεγμένες street food προτάσεις. Εκεί θα βρείτε το Tarantino με Philly steak sandwich – ταλιάτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και bbq sauce -, και με το all time classic Smoked Beef Brisket με καπνιστό και σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού για 12 ώρες σε ξυλόφουρνο, coleslaw, πίκλες και BBQ sauce. Το διήμερο θα έχει και BBQ νότες με λουκάνικο, pulled pork, και μοσχάρι από το Θείο Νάσσο BBQ αλλά και πίτσα σε ξυλόφουρνο από το Pizza Dough! Athens. Οι vegans, παρέα με την μπύρα σας θα απολαύσετε τα vegan burgers και τα club sandwich του Τρεις Λαλούν. 

Indie Brew Festival

Το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, vintage ρούχα, κοσμήματα θα βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές. Oι Vasilis Jerboa, Blank Studio, Plp Art Jewellery, Dificults, Malou, MaKoU, CUT&PASTE PopArtInThePresent, Raf the Rough, Miou design, Koumpaki, Druantia Georgina, Έχω Φόμο, και Bakayaro, θα είναι εκεί. To Σάββατο (9 μ.μ-10.30 μ.μ), οι ΦΡΥΔΕΣ – τρεις γυναίκες, τρεις φωνές, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, θα σας προκαλέσουν να συνδεθείτε με τις μνήμες και τα βιώματα σας, να τραγουδήσετε και να ξορκίσετε το παρελθόν σε ένα μοναδικό live.

Indie Brew Festival

Θα ακολουθήσει την Κυριακή (10 μ.μ-12 μ.μ), η performance Openup vol 2: Dreams. Πίσω από μια βιτρίνα, δύο περφόρμερς θα βρεθούν αποκλεισμένοι, με μοναδικό μέσο επικοινωνίας με τους "έξω" το τζάμι και δύο μαρκαδόρους. Θέμα συζήτησης αυτή τη φορά θα είναι τα όνειρα και οι εφιάλτες. Από το πρόγραμμα του δημέρου δεν λείπει το εργαστήριο οικιακής ζυθοποίησης του Ale Box (7 μ.μ-8 μ.μ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
01/12/2022

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.