Indie Brew Festival: Ένα διήμερο αφιερωμένο στην μπύρα, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, με το φεστιβάλ που τιμά τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Indie Brew

Νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες θα προσφέρουν στους λάτρεις της μπύρας μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ζυθοποσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στην στοά της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. 

Για δύο μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη συνοδευόμενη από επιλεγμένες street food προτάσεις. Εκεί θα βρείτε το Tarantino με Philly steak sandwich – ταλιάτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και bbq sauce -, και με το all time classic Smoked Beef Brisket με καπνιστό και σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού για 12 ώρες σε ξυλόφουρνο, coleslaw, πίκλες και BBQ sauce. Το διήμερο θα έχει και BBQ νότες με λουκάνικο, pulled pork, και μοσχάρι από το Θείο Νάσσο BBQ αλλά και πίτσα σε ξυλόφουρνο από το Pizza Dough! Athens. Οι vegans, παρέα με την μπύρα σας θα απολαύσετε τα vegan burgers και τα club sandwich του Τρεις Λαλούν. 

Indie Brew Festival

Το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, vintage ρούχα, κοσμήματα θα βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές. Oι Vasilis Jerboa, Blank Studio, Plp Art Jewellery, Dificults, Malou, MaKoU, CUT&PASTE PopArtInThePresent, Raf the Rough, Miou design, Koumpaki, Druantia Georgina, Έχω Φόμο, και Bakayaro, θα είναι εκεί. To Σάββατο (9 μ.μ-10.30 μ.μ), οι ΦΡΥΔΕΣ – τρεις γυναίκες, τρεις φωνές, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, θα σας προκαλέσουν να συνδεθείτε με τις μνήμες και τα βιώματα σας, να τραγουδήσετε και να ξορκίσετε το παρελθόν σε ένα μοναδικό live.

Indie Brew Festival

Θα ακολουθήσει την Κυριακή (10 μ.μ-12 μ.μ), η performance Openup vol 2: Dreams. Πίσω από μια βιτρίνα, δύο περφόρμερς θα βρεθούν αποκλεισμένοι, με μοναδικό μέσο επικοινωνίας με τους "έξω" το τζάμι και δύο μαρκαδόρους. Θέμα συζήτησης αυτή τη φορά θα είναι τα όνειρα και οι εφιάλτες. Από το πρόγραμμα του δημέρου δεν λείπει το εργαστήριο οικιακής ζυθοποίησης του Ale Box (7 μ.μ-8 μ.μ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.