The "Sweater-Weather" Pop-Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τπ Pop-Up Brunch του Impact Hub Athens που επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με νέες γευστικές επιλογές και comfort προτάσεις για τις πρώτες κρύες μέρες της εποχής, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (11 π.μ-5 μ.μ)

Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν ζεστό μονοποικιλιακό καφέ, κέικ καρότου ή μάνγκο, cheesecake μύρτιλο και vegan μηλόπιτα από το γειτονικό στέκι "Morning Sweetie". Στο "Dope Roasting" θα βρείτε εκλεκτός καφέ, κέικ και μεγάλη ποικιλία από bagels, brioche με old school γεμίσεις και πολλά άλλα αλμυρά σούπερ γευστικά σνακ. Αν πάλι θέλετε να μπείτε κατευθείαν στο... ψητό, προτείνουμε μια βόλτα από τον πάγκο του "Tarantino Burgers", όπου θα βρείτε τα εμβληματικά philly steak sandwich και smoked beef brisket, αλλά και από τo Pizza Dough για αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ιδανικό ταίριασμα για τα τελευταία, οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας "Alea Brewing Co". Το "Poncho Tacos", για αυθεντικά μεξικάνικα τάκος σε δύο εκδοχές είναι επίσης ενδιαφέρον πέρασμα ενώ το Curry Express, με το ινδικό street food είναι δυνατός προοριαμός. Και αν είστε vegan, στο "Peace by peas" θα απολαύσετε το πρώτο, βιολογικό και ελληνικό vegan tempeh, ενώ στο "Τρείς Λαλούν" θα δοκιμάσετε vegan παραλλαγές αγαπημένων επιλογών - club sandwich, λαχταριστά pancakes και άλλα. Τέλος, για γλυκό, το "Signora Athens" φέρνει γεύσεις από Ιταλία, τιραμισού με μασκαρπόνε και κανόλι – έκπληξη.

Από το Pop-Up Brunch δεν θα μπορούσε να λείπει για άλλη μια φορά η αγαπημένη Madame Ginger με το βιβλίο της "Δε Κολυκμπουκ", και έναν πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.