Φύγαμε για το πρώτο Pop Up Brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η φετινή σεζόν των Pop-Up Brunches ξεκινά με πλούσιο line up και νέες αφίξεις που θα κάνουν τις Κυριακές μας ακόμα πιο γευστικές.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Μια Κυριακή κάθε μήνα η Δημοτική Αγορά φιλοξενεί από street food εστιατόρια και food trucks, καφέ και bars, μέχρι πειραματικά projects και ethnic κουζίνες συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό των pop up brunches. 

Pop up brunch

Συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με φρεσκοψήμενα αφράτα μάφιν, μονοποικιλιακό καφέ m.o.c coffee και κέικ από το Κυψελιώτικο στέκι "Morning Sweetie". Οι πάγκοι του "Nokela project"- ένας με καφέ και γλυκά πρωινά και ένας με αλμυρές λιχουδιές και μπέργκερ, είναι ό,τι πρέπει για δοκιμή γλυκών και αλμυρών γεύσεων, αν όμως θέλετε μόνο να γλυκαθείτε, θα κάνετε μια βόλτα προς τον πάγκο του "Signora Athens" για να απολαύσετε ιταλικά γλυκά, τιραμισού με μασκαρπόνε και κανόλι – έκπληξη, και του "Ideas Lab" για χειροποίητα μαστιχωτά τσουρεκάκια, καραμελωμένα σουδάκια γεμιστά με κρέμα και πολλά ακόμα.

pop up brunch

Vegan σάντουιτς και σουβλάκι χωρίς ζωικά προϊόντα αλλά και μπάρες δημητριακών είναι μερικά απ’ όσα θα βρείτε στον πάγκο του εξαρχειώτικου "Bamboo Vegan". Μια ολοκαίνουρια Κυψελιώτικη άφιξη, το "Santo Belto", θα είναι επίσης εκεί προσφέροντας γκασπάτσο, την περίφημη Ανδαλουσιανή σούπα του καλοκαιριού, πολύχρωμες σαλάτες οσπρίων και πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η ομάδα του "Poncho Tacos" θα είναι επίσης εκεί, προσφέροντας αυθεντικά μεξικάνικα τάκος σε δύο εκδοχές: μια χορτοφαγική με μανιτάρια και μια με σιγομαγειρεμμένο χοιρινό. Ιδανικό ταίριασμα στις αλμυρές επιλογές σας, οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Από τη νέα σεζόν δεν λείπει για άλλη μια χρονιά η αγαπημένη Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν ginger πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.