Φύγαμε για το πρώτο Pop Up Brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η φετινή σεζόν των Pop-Up Brunches ξεκινά με πλούσιο line up και νέες αφίξεις που θα κάνουν τις Κυριακές μας ακόμα πιο γευστικές.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Μια Κυριακή κάθε μήνα η Δημοτική Αγορά φιλοξενεί από street food εστιατόρια και food trucks, καφέ και bars, μέχρι πειραματικά projects και ethnic κουζίνες συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό των pop up brunches. 

Pop up brunch

Συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με φρεσκοψήμενα αφράτα μάφιν, μονοποικιλιακό καφέ m.o.c coffee και κέικ από το Κυψελιώτικο στέκι "Morning Sweetie". Οι πάγκοι του "Nokela project"- ένας με καφέ και γλυκά πρωινά και ένας με αλμυρές λιχουδιές και μπέργκερ, είναι ό,τι πρέπει για δοκιμή γλυκών και αλμυρών γεύσεων, αν όμως θέλετε μόνο να γλυκαθείτε, θα κάνετε μια βόλτα προς τον πάγκο του "Signora Athens" για να απολαύσετε ιταλικά γλυκά, τιραμισού με μασκαρπόνε και κανόλι – έκπληξη, και του "Ideas Lab" για χειροποίητα μαστιχωτά τσουρεκάκια, καραμελωμένα σουδάκια γεμιστά με κρέμα και πολλά ακόμα.

pop up brunch

Vegan σάντουιτς και σουβλάκι χωρίς ζωικά προϊόντα αλλά και μπάρες δημητριακών είναι μερικά απ’ όσα θα βρείτε στον πάγκο του εξαρχειώτικου "Bamboo Vegan". Μια ολοκαίνουρια Κυψελιώτικη άφιξη, το "Santo Belto", θα είναι επίσης εκεί προσφέροντας γκασπάτσο, την περίφημη Ανδαλουσιανή σούπα του καλοκαιριού, πολύχρωμες σαλάτες οσπρίων και πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η ομάδα του "Poncho Tacos" θα είναι επίσης εκεί, προσφέροντας αυθεντικά μεξικάνικα τάκος σε δύο εκδοχές: μια χορτοφαγική με μανιτάρια και μια με σιγομαγειρεμμένο χοιρινό. Ιδανικό ταίριασμα στις αλμυρές επιλογές σας, οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Από τη νέα σεζόν δεν λείπει για άλλη μια χρονιά η αγαπημένη Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν ginger πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.