Φύγαμε για το πρώτο Pop Up Brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η φετινή σεζόν των Pop-Up Brunches ξεκινά με πλούσιο line up και νέες αφίξεις που θα κάνουν τις Κυριακές μας ακόμα πιο γευστικές.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Μια Κυριακή κάθε μήνα η Δημοτική Αγορά φιλοξενεί από street food εστιατόρια και food trucks, καφέ και bars, μέχρι πειραματικά projects και ethnic κουζίνες συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό των pop up brunches. 

Pop up brunch

Συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με φρεσκοψήμενα αφράτα μάφιν, μονοποικιλιακό καφέ m.o.c coffee και κέικ από το Κυψελιώτικο στέκι "Morning Sweetie". Οι πάγκοι του "Nokela project"- ένας με καφέ και γλυκά πρωινά και ένας με αλμυρές λιχουδιές και μπέργκερ, είναι ό,τι πρέπει για δοκιμή γλυκών και αλμυρών γεύσεων, αν όμως θέλετε μόνο να γλυκαθείτε, θα κάνετε μια βόλτα προς τον πάγκο του "Signora Athens" για να απολαύσετε ιταλικά γλυκά, τιραμισού με μασκαρπόνε και κανόλι – έκπληξη, και του "Ideas Lab" για χειροποίητα μαστιχωτά τσουρεκάκια, καραμελωμένα σουδάκια γεμιστά με κρέμα και πολλά ακόμα.

pop up brunch

Vegan σάντουιτς και σουβλάκι χωρίς ζωικά προϊόντα αλλά και μπάρες δημητριακών είναι μερικά απ’ όσα θα βρείτε στον πάγκο του εξαρχειώτικου "Bamboo Vegan". Μια ολοκαίνουρια Κυψελιώτικη άφιξη, το "Santo Belto", θα είναι επίσης εκεί προσφέροντας γκασπάτσο, την περίφημη Ανδαλουσιανή σούπα του καλοκαιριού, πολύχρωμες σαλάτες οσπρίων και πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η ομάδα του "Poncho Tacos" θα είναι επίσης εκεί, προσφέροντας αυθεντικά μεξικάνικα τάκος σε δύο εκδοχές: μια χορτοφαγική με μανιτάρια και μια με σιγομαγειρεμμένο χοιρινό. Ιδανικό ταίριασμα στις αλμυρές επιλογές σας, οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Από τη νέα σεζόν δεν λείπει για άλλη μια χρονιά η αγαπημένη Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν ginger πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.