Φύγαμε για το πρώτο Pop Up Brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η φετινή σεζόν των Pop-Up Brunches ξεκινά με πλούσιο line up και νέες αφίξεις που θα κάνουν τις Κυριακές μας ακόμα πιο γευστικές.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Μια Κυριακή κάθε μήνα η Δημοτική Αγορά φιλοξενεί από street food εστιατόρια και food trucks, καφέ και bars, μέχρι πειραματικά projects και ethnic κουζίνες συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό των pop up brunches. 

Pop up brunch

Συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με φρεσκοψήμενα αφράτα μάφιν, μονοποικιλιακό καφέ m.o.c coffee και κέικ από το Κυψελιώτικο στέκι "Morning Sweetie". Οι πάγκοι του "Nokela project"- ένας με καφέ και γλυκά πρωινά και ένας με αλμυρές λιχουδιές και μπέργκερ, είναι ό,τι πρέπει για δοκιμή γλυκών και αλμυρών γεύσεων, αν όμως θέλετε μόνο να γλυκαθείτε, θα κάνετε μια βόλτα προς τον πάγκο του "Signora Athens" για να απολαύσετε ιταλικά γλυκά, τιραμισού με μασκαρπόνε και κανόλι – έκπληξη, και του "Ideas Lab" για χειροποίητα μαστιχωτά τσουρεκάκια, καραμελωμένα σουδάκια γεμιστά με κρέμα και πολλά ακόμα.

pop up brunch

Vegan σάντουιτς και σουβλάκι χωρίς ζωικά προϊόντα αλλά και μπάρες δημητριακών είναι μερικά απ’ όσα θα βρείτε στον πάγκο του εξαρχειώτικου "Bamboo Vegan". Μια ολοκαίνουρια Κυψελιώτικη άφιξη, το "Santo Belto", θα είναι επίσης εκεί προσφέροντας γκασπάτσο, την περίφημη Ανδαλουσιανή σούπα του καλοκαιριού, πολύχρωμες σαλάτες οσπρίων και πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η ομάδα του "Poncho Tacos" θα είναι επίσης εκεί, προσφέροντας αυθεντικά μεξικάνικα τάκος σε δύο εκδοχές: μια χορτοφαγική με μανιτάρια και μια με σιγομαγειρεμμένο χοιρινό. Ιδανικό ταίριασμα στις αλμυρές επιλογές σας, οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Από τη νέα σεζόν δεν λείπει για άλλη μια χρονιά η αγαπημένη Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν ginger πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.