Οι μαέστροι της πίτσας στα νέα επεισόδια του 'Chef's Table'

Ο νέος κύκλος είναι αφιερωμένος σε κάποιους από τους κορυφαίους pizzaiolos του πλανήτη.

CHEF'S TABLE: PIZZA

"Η πίτσα είναι πολλά περισσότερα από σάλτσα ντομάτας και λιωμένο τυρί" αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου του 'Chef’s Table' η Ann Kim. "Η πίτσα είναι τέχνη" συμπληρώνει η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, προλογίζοντας με τον μάλλον πιο χαρακτηριστικό όσο και ξεκάθαρο τρόπο τα καινούρια επεισόδια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτά είναι επικεντρωμένα στη βασίλισσα του comfort food, την πίτσα, και μερικούς από τους πιο άξιους δημιουργούς της σε οικουμενικό επίπεδο. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Στα 6 επεισόδια του 'Chef’s Table: Pizza', οι ύψιστοι pizzaiolos Sarah Minnick, Franco Pepe, Gabriele Bonci, Ann Kim, Chris Bianco και Yoshihiro Imai ταξιδεύουν το θεατή σε μία γευστική περιήγηση που ξεκινά από τα βάθη της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από τις πιτσο-μητροπόλεις της γείτονος χώρας, μέχρι εκεί που τρώνε πίτσα, δηλαδή παντού - πιο συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ και τη Μινεσότα των ΗΠΑ έως το Κιότο της Ιαπωνίας. Φυσικά, το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει αφράτη και άψογα ψημένη ζύμη, τραγανά κορνιτσιόνε και φίνα toppings. 

Η σειρά των David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn και Danny O'Malley έχει καταφέρει από το 2015 όταν και έκανε πρεμιέρα να μεταφέρει μία διαφορετική εικόνα για τον κόσμο της γεύσης στο μαζικό κοινό, συνδυάζοντας την ουσία του φαγητού με προσωπικές ιστορίες, έξοχο storytelling και θαυμάσια κινηματογράφηση.

> Διάβασε ακόμη: Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Παράλληλα, φροντίζει να καλύπτει κάθε είδος κουζίνας, αφουγκραζόμενη τις αμέτρητες κουλτούρες που έχουν χτιστεί γύρω από ένα τραπέζι και κάνοντας ανοίγματα σε ανθρώπους του χώρου κάθε εθνικότητας και φυλής. Γεγονός που πρακτικά -και μεταξύ άλλων- σημαίνει πως το εύρος των τεχνικών, του στυλ και των υλικών μπορεί να επεκταθεί σημαντικά σε κάθε νέα σεζόν.
 

Το "Chef's Table: Pizza" κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
05/09/2025

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.