Οι μαέστροι της πίτσας στα νέα επεισόδια του 'Chef's Table'

Ο νέος κύκλος είναι αφιερωμένος σε κάποιους από τους κορυφαίους pizzaiolos του πλανήτη.

CHEF'S TABLE: PIZZA

"Η πίτσα είναι πολλά περισσότερα από σάλτσα ντομάτας και λιωμένο τυρί" αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου του 'Chef’s Table' η Ann Kim. "Η πίτσα είναι τέχνη" συμπληρώνει η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, προλογίζοντας με τον μάλλον πιο χαρακτηριστικό όσο και ξεκάθαρο τρόπο τα καινούρια επεισόδια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτά είναι επικεντρωμένα στη βασίλισσα του comfort food, την πίτσα, και μερικούς από τους πιο άξιους δημιουργούς της σε οικουμενικό επίπεδο. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Στα 6 επεισόδια του 'Chef’s Table: Pizza', οι ύψιστοι pizzaiolos Sarah Minnick, Franco Pepe, Gabriele Bonci, Ann Kim, Chris Bianco και Yoshihiro Imai ταξιδεύουν το θεατή σε μία γευστική περιήγηση που ξεκινά από τα βάθη της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από τις πιτσο-μητροπόλεις της γείτονος χώρας, μέχρι εκεί που τρώνε πίτσα, δηλαδή παντού - πιο συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ και τη Μινεσότα των ΗΠΑ έως το Κιότο της Ιαπωνίας. Φυσικά, το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει αφράτη και άψογα ψημένη ζύμη, τραγανά κορνιτσιόνε και φίνα toppings. 

Η σειρά των David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn και Danny O'Malley έχει καταφέρει από το 2015 όταν και έκανε πρεμιέρα να μεταφέρει μία διαφορετική εικόνα για τον κόσμο της γεύσης στο μαζικό κοινό, συνδυάζοντας την ουσία του φαγητού με προσωπικές ιστορίες, έξοχο storytelling και θαυμάσια κινηματογράφηση.

> Διάβασε ακόμη: Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Παράλληλα, φροντίζει να καλύπτει κάθε είδος κουζίνας, αφουγκραζόμενη τις αμέτρητες κουλτούρες που έχουν χτιστεί γύρω από ένα τραπέζι και κάνοντας ανοίγματα σε ανθρώπους του χώρου κάθε εθνικότητας και φυλής. Γεγονός που πρακτικά -και μεταξύ άλλων- σημαίνει πως το εύρος των τεχνικών, του στυλ και των υλικών μπορεί να επεκταθεί σημαντικά σε κάθε νέα σεζόν.
 

Το "Chef's Table: Pizza" κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.