Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Ένα ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής που φέρνει την επιβίωση στο επίκεντρο του μενού.

CHEF VS WILD Hulu

Επιβίωσε, συγκέντρωσε, μαγείρεψε. Οι κανόνες μοιάζουν να είναι εξαιρετικά απλοί όσο και απόλυτοι στο νέο show του Hulu 'Chefs vs. Wild', το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχεις δει έως τώρα όσον αφορά σειρές και εκπομπές που άπτονται άμεσα της μαγειρικής. Αυτή τη φορά, οι σεφ-παίκτες αφήνονται μόνοι τους στη φύση, έχοντας ως στόχο αφενός να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αυτή γεννά και αφετέρου να καταφέρουν να παρουσιάσουν καλύτερα πιάτα από τους ανταγωνιστές τους, με υλικά που θα βρουν εκεί έξω. 

Όχι ένα ακόμη cooking show

Τα παραπάνω, ίσως και να αποτελούν σχεδόν φυσική συνέχεια της ολοένα και μεγαλύτερης προσπάθειας των cooking shows και διαγωνισμών/ριάλιτι να καταστήσουν τη μαγειρική όλο και πιο περίπλοκη ή, αν προτιμάς, ακόμη και προκλητική σε κάποιες των περιπτώσεων. Πιθανότατα να έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίματα στο 'Next Level Chef' του Gordon Ramsay ή στο 'Is It Cake?' του Netflix. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Εδώ όμως μιλάμε για ανύψωση του πήχη, προφανώς προς χάριν του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης. Οι συμμετέχοντες στο 'Chefs vs. Wild' είναι όλοι τους επαγγελματίες σεφ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον και δραστηριότητα όσον αφορά το foraging, τις κοπές του κρέατος και γενικότερα τεχνικές και συνήθειες που αναμένεται να τους βοηθήσουν ιδιαιτέρως στο εν λόγω "παιχνίδι". 

Ανάμεσά τους η Katie Coss, που στο παρελθόν ήταν executive chef στο 'Husk' του σημαντικού Sean Brock, στο Νάσβιλ του Τένεσί, ή ο βραβευμένος με James Beard Award Alan Bergo, γνωστός για το χρόνο που περνά στη μελέτη φυτών και μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή του Ουισκόνσιν.

> Διάβασε ακόμη: Ο "Φάρος" στον Μύτικα είναι μία ψαροταβέρνα-εμπειρία

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κυνηγήσουν, να ψαρέψουν, να συλλέξουν φυτά και να μαγειρέψουν, όλα στη μέση του πουθενά και στο γενικότερο κόνσεπτ του 'wilderness kitchen', ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πρώτο καλεσμένο, που θα είναι ο celebrity chef, restaurateur και entrepreneur Kiran Jethwa. Ο νικητής της όλης διαδικασίας θα απολαύσει κάποια προνόμια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του show.

Το 'Chefs vs. Wild' κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.