Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

Feeju

Αν αναζητούσατε ένα αναψυκτικό, που εκτός από απολαυστικό να συνάδει και με τον υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να το απολαμβάνετε καθημερινά χωρίς τύψεις, μόλις το βρήκατε! Το Feeju, το πρώτο φυσικό juicy iced tea είναι εδώ! Το όνομά του προέρχεται από την παρότρυνση "Feel The Juice” που συνοδεύει το προϊόν, αφού ο μοναδικός τρόπος παραγωγής του με άφθονο χυμό εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων εγγυάται μια πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Κλείστε τα μάτια και πιείτε μια γουλιά από το αγαπημένο σας Feeju. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε Τσάι Κεϋλάνης με Χυμό Ροδάκινο, Βιολογικό Matcha Tea με Λεμονάδα, Πράσινο Τσάι με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα και άλλες εξίσου ιδιαίτερες προτάσεις. Η πρώτη αίσθηση που θα σας κατακλύσει είναι η φρεσκάδα του χειροποίητου, αφού από το ξύσμα του λεμονιού και του τζίντζερ μέχρι το στύψιμο των εσπεριδοειδών, τα στάδια της παραγωγής του Feeju γίνονται με το χέρι, προσδίδοντας μοναδική υπεραξία και μια αξεπέραστη αίσθηση φρεσκοστυμμένου στο προϊόν.

Feeju

Η ιδέα για χειροποίητα ροφήματα, όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε σπίτι μας, ανήκει στον Βασίλη Ρουμπή, που μετά την επιτυχία που γνώρισε με το bfresh spitiko, το πρώτο αναψυκτικό σε βαζάκι, έρχεται να μας συστήσει τα Feeju. Αξιοποιώντας με σεβασμό τον πλούτο της ελληνικής γης και παραμένοντας πιστός στις αρχές που τον ξεχώρισαν: αγάπη για τα χειροποίητα – φρέσκες αγνές πρώτες ύλες – προσήλωση στις αρχές του ευ ζην.

Αυτές οι αρχές, τις οποίες έχει εμφυσήσει σε όλη την "οικογένεια" της εταιρίας, είναι το κίνητρο για να προσφέρουν προϊόντα που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε μέρα στο καταπράσινο "σπίτι" έκτασης 50 στρεμμάτων που έχει δημιουργήσει στην Εύβοια γίνεται η χειροποίητη παραγωγή. Επιλέγονται φρέσκα φρούτα που ωριμάζουν φυσικά σε βιολογικές καλλιέργειες κάτω από τον ελληνικό ήλιο, αλλά και αρωματικά φυτά και βότανα, όλα πλούσια σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Στηρίζοντας τις αρχές του υγιεινού τρόπου ζωής, δεν γίνεται προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή αρωμάτων σε κανένα προϊόν. Η γλυκιά τους γεύση επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την προσθήκη γλυκαντικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως βιολογική αγαύη, φυσικά σάκχαρα φρούτων και στέβια, εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική γευστική εμπειρία με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χρωστικές.

Feeju Βασίλης Ρουμπής
Βασίλης Ρουμπής

Στη συνέχεια γίνεται η εμφιάλωση σε 100% ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια στην υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, ώστε να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις ένα βαζάκι Feeju και να αφήσεις αρώματα, γεύσεις και φρεσκάδα να σε κατακλύσουν.

Feeju

Ποια γεύση θα διαλέξεις;
Βιολογικό Matcha Tea Ιαπωνίας με Λεμονάδα - φύλλα matcha από τα καταπράσινα λιβάδια που εκτείνονται στα βάθη της Ιαπωνίας και αληθινή λεμονάδα από ζουμερά λεμόνια βιολογικών καλλιεργειών στην Πελοπόννησο.
Τσάι Κεϋλάνης με Ροδάκινο - λεπτεπίλεπτα φύλλα μαύρου τσαγιού από τεϊοφυτείες στα υψίπεδα της Κεϋλάνης και χυμός από δροσερά ροδάκινα, σταφύλια, μήλα και λεμόνια σε τέλεια αρμονία.
Πράσινο Τσάι Με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα - αφέψημα πράσινου τσαγιού και αρωματικής λουίζας αναμειγνύεται με τη δροσερή γεύση χυμού ζουμερών λεμονιών που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
Τσάι του Βουνού με Χυμό Ρόδι - ρόφημα ευεξίας από υπερτροφές της ελληνικής γης: τσάι του βουνού της ποικιλίας σιδερίτης από τις ελληνικές οροσειρές με χυμό ρόδι από καλλιέργειες στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.