''Porto Rico'': Παραδοσιακή νοστιμιά από τα παλιά

Tα ολόφρεσκα υλικά και η χειροποίητη ζύμη είναι εκείνα που συμβάλλουν στην δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

Porto Rico

Όταν το "Porto Rico" άνοιξε τις πόρτες του, το 1973, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι, ήταν η δεύτερη πιτσαρία σε όλη την Αθήνα. Από τότε, οι λαχταριστές μυρωδιές από την αφράτη πίτσα του, που παρασκευάζει με αναλλοίωτη τη συνταγή, δεν σταμάτησαν να αναστατώνουν γαστριμαργικά τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Με διακόσμηση που μας ταξιδεύει σε χρόνια που όλα ήταν πιο απλά, στο "Porto Rico" γνωρίσαμε αυθεντικές γεύσεις πίτσας μέσα από τη σπέσιαλ Πόρτο Ρίκο, τη χωριάτικη ή την πικάντικη Βεζούβιος, όλες με χειροποίητη ζύμη και ολόφρεσκα υλικά.

Porto Rico

Ο κατάλογος (και η γευστική μας απόλαυση) απλώνεται και στα χειροποίητα καλτσόνε και πεϊνιρλί στην ιδανική εκδοχή τους, αφού μπορούμε να τα φτιάξουμε με τα υλικά της επιλογής μας. Από τη γευστική παράδοση του "Porto Rico" δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζυμαρικά, στα οποία επίσης μας προσφέρεται η επιλογή να τα επιλέξουμε φουρνιστά σε πήλινο. Μπολoνέζ με φρέσκο σπιτικό κιμά, φλογερή Αραμπιάτα, Porto Rico ή Καρμπονάρα, με το είδος του ζυμαρικού που επιθυμούμε, ό,τι κι αν επιλέξουμε, ο ουρανίσκος μας θα είναι ευγνώμων. Τα burgers και τα σνίτσελ ολοκληρώνουν το μενού για εκείνους που αντιστέκονται στα Italian classics, ενώ η υπηρεσία delivery μάς κρατά συντροφιά και στις βεγγέρες στο σπίτι.  
  

Περισσότερες πληροφορίες

Porto Rico

Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.