Τα baos του "Tyler’s" αριβάρουν στην Ερμού

Η… «διαστημική μαϊμού» του Παγκρατίου προσγειώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από την Ερμού, συνδυάζοντας -όπως και το πρώτο της πόστο- τον ασιατικό εξωτισμό με την μητροπολιτική πολυσυλλεκτικότητα σε αχνιστά bao buns.

Tyler's

To νέο κατάστημα του Tyler’s στο κέντρο μόλις άνοιξε, και διοργανώνει ένα μοναδικό opening event. Μετά απο μόλις μερικούς μήνες στο Παγκράτι, τα "συμπαντικά" baos  του Παγκρατίου αριβάρουν και στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα απο την Ερμού επί της οδού Φωκίωνος 8. 

Baos, smashed burgers, εξωτερικός χώρος με καθίσματα και διερυμένο ωράριο (3 μ.μ -12 π.μ.) δίνουν τον τόνο στη νέα "Tyler’s" εμπειρία ενώ όσοι δεν τα δοκιμάσετε ακόμα, το αυριανό opening event είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Baos με 3€, ροζ cocktails και μουσική απο το hot duo Bolek & Lolek αλλά και 200 ροζ βραχιολάκια που θα σας δώσουν lifetime έκπτωση σε όλα τα "Tyler’s" καταστήματα είναι μερικοί ακόμα λόγοι για ένα πέρασμα το απόβραδο του Σαββάτου από την Ερμού. Σπεύσατε λοιπόν!

Tyler's Ermou, Φωκίωνος 8 | Opening Party: 23 /7, 5 μ.μ-9 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.