''Corks and Forks'': Κρασί και comfort γεύσεις στη wine pub του Πειραιά

Μια urban gastropub μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι με ξεχωριστές γεύσεις.

Corks and Forks

Πάνω στην Ακτή Θεμιστοκλέους, το "Corks & Forks" είναι σταθερή επιλογή στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις για κρασί παρέα με πλούσιες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το "Corks & Forks" δεν αυτοπροσδιορίζεται ως wine bar, αλλά ως wine pub, έτσι ώστε το φαγητό να έχει το ρόλο που πραγματικά του αντιστοιχεί. Οικείο και φιλικό, με εσωτερικό που αποπνέει τη ζεστασιά μιας gastropub του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, με το ξύλο, το τούβλο, τη μεγάλη μπάρα και τα κέρατα ελαφιών στον τοίχο, και με τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο που θα ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν να νιώθουν πιο κοντά στη θάλασσα.

Corks and Forks

Η κουζίνα κινείται σε comfort, αληθινές γεύσεις, με έμφαση στην πρώτη ύλη, και περιλαμβάνει από μπρουσκέτες, ζυμαρικά και ριζότι μέχρι burgers, σολομό Hawaiian style και χοιρινή πανσέτα. Η κάβα του αριθμεί γύρω στις 80 ετικέτες κρασιού, κυρίως από μικρότερα οινοποιεία, ενώ περιλαμβάνει και αρκετές επιλογές ήπιας οινοποίησης. Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό κρασί για εκείνη την ημέρα.  Κι αν θέλεις να νιώσεις ατμόσφαιρα wine pub στο σπίτι σου, το "Corks & Forks" θα φέρει στο χώρο σου μέσω υπηρεσίας delivery και τα πιάτα του και τα μπουκάλια του.

Περισσότερες πληροφορίες

Corks & Forks

Ακτή Θεμιστοκλέους & Πάργας 1, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.