Η διεθνής "La Cantine du Faubourg" στη Μύκονο

Το κοσμοπολότικο brand που ανδρώθηκε στο Παρίσι πριν κατακτήσει τη σκηνή των jet setters με locations σε Ντουμπάι και Ίμπιζα, φέρνει την αύρα «κομψής παραφροσύνης» του και στο Νησί των Ανέμων.

La Cantine de Faubourg Mykonos

Όχι απλά ως ένα εστιατόριο, αλλά ως ένα lifestyle statement με αρτίστικο ταμπεραμέντο και έφεση για την εξτραβαγκάντσα συστήθηκε στο παριζιάνικο κοινό η "La Cantine du Faubourg" πριν από μια δεκαετία, φέρνοντας το μίγμα μεσογειακών γεύσεων και διάχυτου party vibe στο νούμερο 105 της λεωφόρου της μόδας, rue du Faubourg Saint-Honoré. Έκτοτε, η αύρα "κομψής παραφροσύνης" με την οποία φρόντισαν να εμποτίσουν το δημιούργημά τους οι γλύπτες Pierre Pirajean και Helena Paraboschi έχει καταφέρει να κατακτήσει τη διεθνή jet set σκηνή, με locations σε Ντουμπάι, Ίμπιζα και Λονδίνο.

Η Μύκονος είναι η νέα στάση του εξτραβαγκάν εστιατορικού concept που, με corporate chef τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Gilles Bosquet, φέρνει στον Ορνό γευστικές προτάσεις όπως η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα, τα ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, ή το καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και signature πιάτα σαν τα μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι. Τη γευστική φαρέτρα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού πλαισιώνει ο ντιζαϊνάτος open air χώρος, όπου τα κυκλαδίτικα στοιχεία συνομιλούν με το μινιμαλιστικό ύφος του brand, ενώ ως πυλώνες της εμπειρίας, την ταυτότητα του "La Cantine" συμπληρώνουν η μουσική, η τέχνη και η φαντασία, συνθέτοντας ένα στέκι που συστήνεται ως "καταφύγιο για celebrities και λαμπερούς ανθρώπους".  

La Cantine du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
2289029111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.