Όχι απλά ως ένα εστιατόριο, αλλά ως ένα lifestyle statement με αρτίστικο ταμπεραμέντο και έφεση για την εξτραβαγκάντσα συστήθηκε στο παριζιάνικο κοινό η "La Cantine du Faubourg" πριν από μια δεκαετία, φέρνοντας το μίγμα μεσογειακών γεύσεων και διάχυτου party vibe στο νούμερο 105 της λεωφόρου της μόδας, rue du Faubourg Saint-Honoré. Έκτοτε, η αύρα "κομψής παραφροσύνης" με την οποία φρόντισαν να εμποτίσουν το δημιούργημά τους οι γλύπτες Pierre Pirajean και Helena Paraboschi έχει καταφέρει να κατακτήσει τη διεθνή jet set σκηνή, με locations σε Ντουμπάι, Ίμπιζα και Λονδίνο.
Η Μύκονος είναι η νέα στάση του εξτραβαγκάν εστιατορικού concept που, με corporate chef τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Gilles Bosquet, φέρνει στον Ορνό γευστικές προτάσεις όπως η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα, τα ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, ή το καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και signature πιάτα σαν τα μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι. Τη γευστική φαρέτρα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού πλαισιώνει ο ντιζαϊνάτος open air χώρος, όπου τα κυκλαδίτικα στοιχεία συνομιλούν με το μινιμαλιστικό ύφος του brand, ενώ ως πυλώνες της εμπειρίας, την ταυτότητα του "La Cantine" συμπληρώνουν η μουσική, η τέχνη και η φαντασία, συνθέτοντας ένα στέκι που συστήνεται ως "καταφύγιο για celebrities και λαμπερούς ανθρώπους".
La Cantine du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
2289029111