Η διεθνής "La Cantine du Faubourg" στη Μύκονο

Το κοσμοπολότικο brand που ανδρώθηκε στο Παρίσι πριν κατακτήσει τη σκηνή των jet setters με locations σε Ντουμπάι και Ίμπιζα, φέρνει την αύρα «κομψής παραφροσύνης» του και στο Νησί των Ανέμων.

La Cantine de Faubourg Mykonos

Όχι απλά ως ένα εστιατόριο, αλλά ως ένα lifestyle statement με αρτίστικο ταμπεραμέντο και έφεση για την εξτραβαγκάντσα συστήθηκε στο παριζιάνικο κοινό η "La Cantine du Faubourg" πριν από μια δεκαετία, φέρνοντας το μίγμα μεσογειακών γεύσεων και διάχυτου party vibe στο νούμερο 105 της λεωφόρου της μόδας, rue du Faubourg Saint-Honoré. Έκτοτε, η αύρα "κομψής παραφροσύνης" με την οποία φρόντισαν να εμποτίσουν το δημιούργημά τους οι γλύπτες Pierre Pirajean και Helena Paraboschi έχει καταφέρει να κατακτήσει τη διεθνή jet set σκηνή, με locations σε Ντουμπάι, Ίμπιζα και Λονδίνο.

Η Μύκονος είναι η νέα στάση του εξτραβαγκάν εστιατορικού concept που, με corporate chef τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Gilles Bosquet, φέρνει στον Ορνό γευστικές προτάσεις όπως η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα, τα ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, ή το καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και signature πιάτα σαν τα μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι. Τη γευστική φαρέτρα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού πλαισιώνει ο ντιζαϊνάτος open air χώρος, όπου τα κυκλαδίτικα στοιχεία συνομιλούν με το μινιμαλιστικό ύφος του brand, ενώ ως πυλώνες της εμπειρίας, την ταυτότητα του "La Cantine" συμπληρώνουν η μουσική, η τέχνη και η φαντασία, συνθέτοντας ένα στέκι που συστήνεται ως "καταφύγιο για celebrities και λαμπερούς ανθρώπους".  

La Cantine du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
2289029111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Παγκρατιώτικο "Βενιαμίν" για day ‘n’ night διασκέδαση

Το ανεπιτήδευτο στέκι με την νεανική καρδιά, αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό στην old school πλατεία Μεσολογγίου,

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
26/02/2024

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Στεριανοί και θαλασσινοί μεζέδες στο "Mezze Athens"

Πολύ κοντά στις θεατρικές πιάτσες της πόλης, το αγαπημένο concept του Ομίλου Καστελόριζο σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση με δημιουργική ματιά.

Το "Raki Meze Athens" αγαπά τους μεζέδες

Με νοσταλγικό ντεκόρ, γεύσεις της μοιρασιάς και γλυκόπιοτα αποστάγματα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στέκια της πόλης για καλοφτιαγμένους μεζέδες μάς περιμένει μετά την τελευταία υπόκλιση αφού είναι πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες.

"Πιάτσα Καλαμάκι": Η πιο νόστιμη αθηναϊκή πιάτσα

Το street food της ελληνικής καρδιάς σε πλειάδα επιλογών με τυλιχτά και XL μερίδες ψητών είναι αυτό που χρειάζεσαι αμέσως μετά τη θεατρική σου έξοδο.

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.