"La Pasteria": Αυθεντική Ιταλία σε… κάθε γωνιά της πόλης!

La Pasteria Mall

Έχει κάτι το καθησυχαστικά comfort η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, το ίδιο και η "La Pasteria", ένας από τους διαχρονικούς πρεσβευτές της στην πόλη. Σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρισκόμαστε, όποια κι αν είναι η διάθεση και η παρέα μας, μια "La Pasteria" μάς περιμένει να μας περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. After-shopping με τις φίλες, Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια, ρομαντικό dinner, παρεΐστικη έξοδος για πίτσα πριν ή μετά το σινεμά… Πιάνουμε θέση στους δροσερούς εξωτερικούς χώρους, αλλά και στις κλιματιζόμενες σάλες, σε πεζόδρομους, αλλά και σε malls, και απολαμβάνουμε all time classic pasta, όπως η Carbonara, ένα signature πιάτο της "La Pasteria" το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ, μέχρι πιο ιδιαίτερες συνταγές, βγαλμένες από τα βάθη της Ιταλίας.

La Pasteria

Μοναδική εμπειρία η περίφημη Pasta alla Parmigiana, ένα πιάτο που ετοιμάζεται μπροστά μας μέσα σε ένα κεφάλι παρμεζάνα, με απόλυτη "θεατρικότητα". Η νέα ζύμη της "La Pasteria", που ωριμάζει επί 72 ώρες, απογειώνει ακόμη περισσότερο τις απολαυστικές πίτσες, ενώ οι λάτρεις του κρέατος και του ψαριού θα βρουν το δικό τους favorite, επιλέγοντας μία από τις φινετσάτες συνταγές carne e pecse. Τα ανεπανάληπτα dolci της "La Pasteria", με αποκορύφωμα το Tiramisu, ένα από τα καλύτερα της πόλης, εγγυώνται το τέλειο φινάλε, ενώ η μεγάλη γκάμα κρασιών μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας με τα πιο αρμονικά ταιριάσματα. 

www.lapasteria.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.