'Dirty Sanchez': Από το Μεξικό στο Ψυχικό

DIRTY SANCHEZ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Δεν είναι κοινό μυστικό πως η τάση του μεξικάνικου φαγητού έχει εξαπλωθεί όσο ποτέ άλλοτε στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Ολόφρεσκα spots, με δικό του χαρακτήρα το καθένα ξεπετάγονται διαρκώς, την ίδια στιγμή που η επάρκεια σε tacos, burritos και margaritas δείχνει ικανή να ταΐσει μία ολόκληρη επαρχία σαν το Χαλίσκο ή το Γιουκατάν. Στα πολύ ενδιαφέροντα προαναφερθέντα μέρη λοιπόν έχει προστεθεί από τα μέσα Ιουνίου και το 'Dirty Sanchez', φιλοδοξώντας να φέρει λίγη από την αλεγρία -γαστρονομική και μη- της χώρας της κεντρικής Αμερικής στην πάντοτε μεταβαλλόμενη πιάτσα του Ψυχικού.  

Από το Μεξικό στο Ψυχικό

Το bar restaurant με το ιντριγκαδόρικο αν μη τι άλλο όνομα πατά πάνω στις βασικές αρχές του μεξικάνικου bar restaurant, έχοντας από πίσω του γνωστά ονόματα του αθηναϊκού γίγνεσθαι της εστίασης: Έχει στηθεί από την ομάδα του 'Finca Vigia' και τον Δημήτρη Μπαλλιάν, που ασφαλώς γνωρίζεις από άλλα επιτυχημένα concepts όπως το 'Monzù' και το 'Barolo', σε συνεργασία με άλλα γνώριμα πρόσωπα όπως οι Πέτρος, Απαλάκης, Βασίλης Ζώης, Νίκος Κοσκινάς, Ηλίας Μπόγδανος, Γιάννης Μωράκης και Δημήτρης Παππάς. 

DIRTY SANCHEZ ΨΥΧΙΚΟ 2

DIRTY SANCHEZ ΨΥΧΙΚΟ 1

Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο Σπύρος Μαυροειδής ('Nikkei'), παρουσιάζοντας μία πιο upper εκδοχή των πιο δημοφιλών μεξικάνικων πιάτων, επενδύοντας πάντοτε στις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες. Τάκος με μπακαλιάρο, jalapeno mayo, yuzu και ρέβα ή Iberico Pata Negra με κίμτσι και πιπεριές Padrón είναι πιάτα που επιβεβαιώνουν την αμέσως προηγούμενη πρόταση. Σε υψηλές στροφές κινείται και η μπάρα του 'Dirty Sanchez', με τον Αλέξανδρο Στεπτσένκο να είναι εκείνος που υπογράφει τη λίστα των ποτών.

Περισσότερα προσεχώς.


Info

Ολυμπιονικών 310, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6755345
FB: Dirty Sanchez
IG: @dirtysanchezathens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.