"Varoulko Seaside": Γεύση κλασικού με φόντο το γαλάζιο

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη το «Varoulko Seaside» εναλλάσσει signature πιάτα με νέες, κομψές δημιουργίες.

Varoulko Seaside © Λεωνίδας Τούμπανος

Σημείο αναφοράς της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες και την al fresco ταράτσα του να επιβλέπουν τη γοητευτική προμενάδα του φρεσκαρισμένου Μικρολίμανου, το "Varoulko Seaside" υποδέχεται το καλοκαίρι με τη χάρη του κλασικού. Κλασικό για τη βραβευμένη κουζίνα του, κλασικό για τη μεγάλη ιστορία του, αλλά και για τη λεπτότητα της γεύσης που έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γαστρονομική πορεία της πόλης, συνεχίζει να πλέει στα πελάγη της θαλασσινής κομψότητας, χαράσσοντας μια διαδρομή που οδηγεί σε νέους ορίζοντες γεύσης.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, επικεφαλής της κουζίνας του, το "Varoulko Seaside" εναλλάσσει signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, με νέες, κομψές δημιουργίες, που συνθέτουν ένα comfort γευστικό σύμπαν, κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες κάτω απ’ τα αστέρια του αττικού ουρανού, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας από νωρίς το μεσημέρι, με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ελκυστικός προορισμός παντός καιρού και εποχής, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, πέρα από βραβευμένο εστιατόριο, το "Varoulko Seaside" είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι για άλλη μία σεζόν, ενώ εμπειρία από μόνα τους είναι τα φινετσάτα επιδόρπια του Θοδωρή Μωυσίδη, που λειτουργούν άριστα όχι μόνο ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος των περιπάτων μας στο Μικρολίμανο.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.