Με παράδοση δεκαετιών, που ξεκινά από το 1889, και με πανοραμική θέα απέναντι από τη λίμνη Βουλιαγμένης, ο "Labros" έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν των ποιοτικών θαλασσινών γεύσεων της παραλιακής Αθήνας. Η αναλλοίωτη ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα των υλικών και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του, πάντα με φόντο μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Αττικής.
Κάθε Πέμπτη, τις χαλαρές βραδιές συνοδεύει στον απόηχο του κύματος live jazz μουσική, ενώ στις άνετες, με σύγχρονες πινελιές σάλες του, ξεχωρίζει ο προσεγμένος πριβέ χώρος εκδηλώσεων. Στο μενού κάνουν αίσθηση οι ψητές σφυρίδες, οι καραβίδες, οι τσιπούρες και το φαγκρί, αλλά και στήρες και συναγρίδες, που επιλέγουμε από τη βιτρίνα του, πάντα γεμάτη με διαλεγμένες πρώτες ύλες που ανανεώνονται καθημερινά.
Επιβάλλεται να δοκιμάσετε την τρυφερή καραβιδόψιχα και το ψητό χταπόδι με άρωμα Αιγαίου. Για τους λάτρεις των ωμών δεν λείπουν οι επιλογές σε ταρτάρ και σεβίτσε, ενώ κρατάμε οπωσδήποτε χώρο για ένα από τα λαχταριστά γλυκά του, με top προτάσεις το εκμέκ κανταΐφι και το μπανόφι.