Οδηγός Εστιατορίων

"Labros": Η αθηναϊκή Ριβιέρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς στο ψάρι

Η ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του.

labros

Με παράδοση δεκαετιών, που ξεκινά από το 1889, και με πανοραμική θέα απέναντι από τη λίμνη Βουλιαγμένης, ο "Labros" έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν των ποιοτικών θαλασσινών γεύσεων της παραλιακής Αθήνας. Η αναλλοίωτη ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα των υλικών και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του, πάντα με φόντο μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Αττικής.

Labros

Κάθε Πέμπτη, τις χαλαρές βραδιές συνοδεύει στον απόηχο του κύματος live jazz μουσική, ενώ στις άνετες, με σύγχρονες πινελιές σάλες του, ξεχωρίζει ο προσεγμένος πριβέ χώρος εκδηλώσεων. Στο μενού κάνουν αίσθηση οι ψητές σφυρίδες, οι καραβίδες, οι τσιπούρες και το φαγκρί, αλλά και στήρες και συναγρίδες, που επιλέγουμε από τη βιτρίνα του, πάντα γεμάτη με διαλεγμένες πρώτες ύλες που ανανεώνονται καθημερινά.

Labros

Επιβάλλεται να δοκιμάσετε την τρυφερή καραβιδόψιχα και το ψητό χταπόδι με άρωμα Αιγαίου. Για τους λάτρεις των ωμών δεν λείπουν οι επιλογές σε ταρτάρ και σεβίτσε, ενώ κρατάμε οπωσδήποτε χώρο για ένα από τα λαχταριστά γλυκά του, με top προτάσεις το εκμέκ κανταΐφι και το μπανόφι.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.

26/06/2022

Το "Iguazu" φέρνει τροπικό mood στη… ζούγκλα των Ιλισίων

Τα ευρηματικά πιάτα του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου σκορπάνε την αύρα διακοπών.

Στη "Δάφνη" η εποχικότητα είναι πάνω απ’ όλα

Με την Αριστέα Βλάχου στο τιμόνι, το αγαπημένο εστιατόριο του Περιστερίου προσφέρει ένα πανόραμα της ελληνικής κουζίνας.

"Varoulko Seaside": Γεύση κλασικού με φόντο το γαλάζιο

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη το "Varoulko Seaside" εναλλάσσει signature πιάτα με νέες, κομψές δημιουργίες.

"Κίτρινη Γκαζόζα": Μια αθηναϊκή αυλή που στέλνει σε νησί

To καλοκαιρινό στέκι σου φτιάχνει τη διάθεση με το που αντικρίζεις τo βαν-μπαρ.

"Βασίλαινας": Πάμε πλατεία;

Ξεχωριστά πιάτα με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Μανώλη Γαρνέλη σερβίρει το εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή εστίαση.

"Okio": Fusion μοιρασιές με άποψη

Το sharing style menu, που σε προτρέπει να δοκιμάσεις πολλές διαφορετικές γεύσεις, προτείνει ένα κοσμοπολίτικο fusion.