"Labros": Η αθηναϊκή Ριβιέρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς στο ψάρι

Η ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του.

labros

Με παράδοση δεκαετιών, που ξεκινά από το 1889, και με πανοραμική θέα απέναντι από τη λίμνη Βουλιαγμένης, ο "Labros" έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν των ποιοτικών θαλασσινών γεύσεων της παραλιακής Αθήνας. Η αναλλοίωτη ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα των υλικών και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του, πάντα με φόντο μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Αττικής.

Labros

Κάθε Πέμπτη, τις χαλαρές βραδιές συνοδεύει στον απόηχο του κύματος live jazz μουσική, ενώ στις άνετες, με σύγχρονες πινελιές σάλες του, ξεχωρίζει ο προσεγμένος πριβέ χώρος εκδηλώσεων. Στο μενού κάνουν αίσθηση οι ψητές σφυρίδες, οι καραβίδες, οι τσιπούρες και το φαγκρί, αλλά και στήρες και συναγρίδες, που επιλέγουμε από τη βιτρίνα του, πάντα γεμάτη με διαλεγμένες πρώτες ύλες που ανανεώνονται καθημερινά.

Labros

Επιβάλλεται να δοκιμάσετε την τρυφερή καραβιδόψιχα και το ψητό χταπόδι με άρωμα Αιγαίου. Για τους λάτρεις των ωμών δεν λείπουν οι επιλογές σε ταρτάρ και σεβίτσε, ενώ κρατάμε οπωσδήποτε χώρο για ένα από τα λαχταριστά γλυκά του, με top προτάσεις το εκμέκ κανταΐφι και το μπανόφι.     

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.