Φωτογράφισε το φαγητό σου και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Answear!

ART FOOD INSPIRATIONS

Όλοι αγαπάμε το καλό φαγητό και τις νέες γεύσεις! Και οι περισσότεροι δεν σταματάμε να αναζητάμε νέες γαστρονομικές εμπειρίες. Γι’ αυτό, το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στη νέα έκδοση διαγωνισμού φωτογραφίας του Answear.gr, με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος  σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία.

ART FOOD INSPIRATIONS2

Πάρε κάμερα ή smartphone και δήλωσε συμμετοχή! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στην κουζίνα σου, να ετοιμάσεις ένα νόστιμο γεύμα παρέα για την οικογένεια ή για φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα πικ- νικ στην εξοχή τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός.
Αρκεί να συλλάβεις με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο τον τρόπο με τον οποίο το φαγητό γίνεται έμπνευση για σένα. Αφού το δημοσιεύεις στο προφίλ σου στο Instagram με μία σύντομη περιγραφή, προσθέσεις στο post το hashtag #foodspiration_gr και κάνεις tag @answear_gr. Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις έως τις 30 Ιουνίου 2022, με ένα νικητή να κερδίζει 500 ευρώ μετρητά (πρώτο βραβείο) και δύο ακόμα νικητές να κερδίζουν από 200 ευρώ μετρητά (δεύτερο-τρίτο βραβείο)!

ART FOOD INSPIRATIONS3


Ανάμεσα στους ειδικούς και τους λάτρεις των μαγειρικών δημιουργιών που υποστηρίζουν διεθνώς το διαγωνισμό είναι, για την Ελλάδα, η αγαπημένη μας Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός, τραγουδίστρια και δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Ada’s little kitchen η οποία θα επιλέξει τους τρεις νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο: 
https://lifespirationstartshere.answear.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.