Φωτογράφισε το φαγητό σου και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Answear!

ART FOOD INSPIRATIONS

Όλοι αγαπάμε το καλό φαγητό και τις νέες γεύσεις! Και οι περισσότεροι δεν σταματάμε να αναζητάμε νέες γαστρονομικές εμπειρίες. Γι’ αυτό, το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στη νέα έκδοση διαγωνισμού φωτογραφίας του Answear.gr, με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος  σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία.

ART FOOD INSPIRATIONS2

Πάρε κάμερα ή smartphone και δήλωσε συμμετοχή! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στην κουζίνα σου, να ετοιμάσεις ένα νόστιμο γεύμα παρέα για την οικογένεια ή για φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα πικ- νικ στην εξοχή τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός.
Αρκεί να συλλάβεις με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο τον τρόπο με τον οποίο το φαγητό γίνεται έμπνευση για σένα. Αφού το δημοσιεύεις στο προφίλ σου στο Instagram με μία σύντομη περιγραφή, προσθέσεις στο post το hashtag #foodspiration_gr και κάνεις tag @answear_gr. Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις έως τις 30 Ιουνίου 2022, με ένα νικητή να κερδίζει 500 ευρώ μετρητά (πρώτο βραβείο) και δύο ακόμα νικητές να κερδίζουν από 200 ευρώ μετρητά (δεύτερο-τρίτο βραβείο)!

ART FOOD INSPIRATIONS3


Ανάμεσα στους ειδικούς και τους λάτρεις των μαγειρικών δημιουργιών που υποστηρίζουν διεθνώς το διαγωνισμό είναι, για την Ελλάδα, η αγαπημένη μας Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός, τραγουδίστρια και δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Ada’s little kitchen η οποία θα επιλέξει τους τρεις νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο: 
https://lifespirationstartshere.answear.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.