O First Cold Brew φέρνει γεύση καλοκαιριού στο ποτήρι μας

Ο πρώτος και πιο φυσικός εμφιαλωμένος καφές κρύας εκχύλισης στην Ελλάδα, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα, έρχεται να προσθέσει την καλοκαιρινή δροσιά του στις ημέρες μας, γεμίζοντας το ψυγείο μας με γεύση αληθινού cold brew.

First Cold Brew

Όχι πια απλά μια τάση, αλλά αληθινή λατρεία για όλους τους coffee lovers, ιδίως τώρα που ο καιρός φοράει τα πιο ζεστά του, ο cold brew είναι ο καφές του καλοκαιριού. Με την κρυστάλλινη γεύση του να αποκαλύπτει στο στόμα όλες τις λεπτές γευστικές εκφράσεις της κάθε ποικιλίας, ο cold brew – ή αλλιώς, καφές κρύας εκχείλισης – παρασκευάζεται αργά και μεθοδικά, με καθαρό κρύο νερό να διατρέχει τον καφέ, για να "κλέψει" απ’ τους κόκκους τα χαρακτηριστικά αρώματα τις ισορροπημένες οξύτητες και τις φρουτένιες νοστιμάδες του, και να τα μεταφέρει στο αναζωογονητικό ελιξίριο που φτάνει στο ποτήρι μας. Όμως, δεν είναι όλοι οι καφέδες κρύας εκχείλισης ίδιοι.

First Cold Brew

Με υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ στη βάση του και το πάθος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών στην καρδιά του, ο First Cold Brew είναι ο πρώτος και πιο φυσικός εμφιαλωμένος καφές κρύας εκχύλισης στην Ελλάδα. Δίχως καθόλου ζάχαρη, συντηρητικά, ή πρόσθετα τροφίμων, παρασκευασμένος με καινοτόμες μεθόδους που επιτρέπουν την απόσταξη όλης της γευστικής πολυπλοκότητας που κρύβει μέσα του κάθε ένας προσεκτικά επιλεγμένος κόκκος 100% Arabica Specialty, ο εμφιαλωμένος καφές της First Cold Brew, ήπιος και γλυκόπιοτος, φυλακίζει μέσα στα κομψά μπουκαλάκια του όλη τη φρουτένια φρεσκάδα του Single Origin Colombia καφέ, ή την καραμελένια γλύκα του Brazil – Colombia Specialty Blend που περιέχει.

First Cold Brew

Η καινοτομία του First Cold Brew όμως δεν σταματά εκεί. Με τις μέρες να μακραίνουν και τη διάθεση να χαλαρώνει, η αγαπημένη μας συνήθεια μας ακολουθεί και στα γλυκά καλοκαιρινά απογεύματα, μέσα από μια σειρά σαγηνευτικών coffee cocktails. Ο αγαπημένος μας First Cold Brew Specialty Blend αναμειγνύεται με ποιοτικά αποστάγματα, συνθέτοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο απογευματινό ποτό. Αναδεικνύοντας τη γεύση του καφέ σε συνδυασμό με εξαιρετικά ουίσκι και αρωματικά bitters, το Cold Fashioned θυμίζει γεύσεις από σοκολάτα, μέλι και μπαχαρικά, ενώ ελληνικό μπράντι πέντε ετών και λικέρ κεράσι μας δίνουν το Brandy Candy, γεμάτι κεράσι, σταφύλι και μπαχαρικά, και σε συνδυασμό με Τζιν, Campari και ροζέ Vermouth, το Negroni Brew θυμίζει γεύσεις από ρόδι και άρκευθο, με γλυκιά επίγευση κακάο. 

Είτε σε cocktail εκδοχή, είτε στην αγνή και νόστιμη πρωτότυπη βερσιόν του, βρείτε τον σε ενημερωμένα coffee spots ή στο e-shop της First Cold Brew, αναζητήστε τον στο mini bar του ξενοδοχείου σας, ή πάρτε τον μαζί στα ταξίδια σας, και αφήστε τον να δώσει γεύση στο καλοκαίρι σας.

https://firstcoldbrew.com/
FB: First Cold Brew
IG: @firstcoldbrew

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.