To "Diego" κάνει πάρτι

Τη γεύση του mezcal έχει η Cinco de Mayo στο δημοφιλές στέκι του Θησείου.

diego

Το "Diego" θα γιορτάσει φέτος τη Cinco de Mayo σε μια ειδική βραδιά με μουσική, χορό και άφθονο mezcal στις 5/5. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους του Μεξικό, όπου εορτάζεται η νίκη επί της Γαλλικής Αυτοκρατορίας το 1862, ενώ στο μεξικάνικο πάρτι που θα στήσει το δημοφιλές στέκι του Θησείου, την τιμητική του θα έχει το εξαιρετικό mezcal Los Siete Misterios Doba Yej, το οποίο συγκέντρωσε σημαντικές διακρίσεις στην τελευταία λίστα του Drinks International. Τη γεύση του θα έχουν τα δύο signature cocktails της βραδιάς, δηλαδή το Mezcalita και το Smoky Paloma, ενώ το πάρτι ξεκινά από τις 9 το βράδυ και μετά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.