To "Diego" κάνει πάρτι

Τη γεύση του mezcal έχει η Cinco de Mayo στο δημοφιλές στέκι του Θησείου.

diego

Το "Diego" θα γιορτάσει φέτος τη Cinco de Mayo σε μια ειδική βραδιά με μουσική, χορό και άφθονο mezcal στις 5/5. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους του Μεξικό, όπου εορτάζεται η νίκη επί της Γαλλικής Αυτοκρατορίας το 1862, ενώ στο μεξικάνικο πάρτι που θα στήσει το δημοφιλές στέκι του Θησείου, την τιμητική του θα έχει το εξαιρετικό mezcal Los Siete Misterios Doba Yej, το οποίο συγκέντρωσε σημαντικές διακρίσεις στην τελευταία λίστα του Drinks International. Τη γεύση του θα έχουν τα δύο signature cocktails της βραδιάς, δηλαδή το Mezcalita και το Smoky Paloma, ενώ το πάρτι ξεκινά από τις 9 το βράδυ και μετά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2025

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.