"Χρυσόστομος": 20 χρόνια παραδοσιακής κρητικής κουζίνας

H παραδοσιακή ταβέρνα που εδώ και χρόνια ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού τιμούν και που σταθερά κερδίζει με το σπαθί της το «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας».

Χρυσόστομος

Το εστιατόριο  "Χρυσόστομος" που λειτουργεί από το 2002 στο παλιό λιμάνι των Χανίων αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς της κρητικής κουζίνας στην πόλη και τιμά την παράδοση με φαγητά βασισμένα στην εποχικότητα των υλικών ξυπνώντας μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια με συνταγές βγαλμένες από το τεφτέρι της γιαγιάς. Δίκαια ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού έχουν αγαπήσει τόσο την παραδοσιακή αυτή ταβέρνα που σταθερά κερδίζει με το σπαθί της το "Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας" εδώ και χρόνια. Η πρόσφατη μάλιστα δημιουργία μεγαλύτερου και σύγχρονου χώρου κουζίνας αύξησε σημαντικά τη δυναμική της.

Διαβάστε περισσότερα στο Athinoramatravel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη σοφιστικέ βεράντα της Σαντορίνης για πιάτα βαθιάς νοστιμιάς

Επιβλητική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα ανοίγουν την όρεξη, πριν αναλάβει η κουζίνα του Γιάννη Φυντάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
15/08/2025

Ο Πέτρος Δήμας και το Makris Athens κάνουν στάση στο Λονδίνο

Νόστιμες βραδιές με ξεχωριστά dinners ετοιμάζει στη βρετανική μητρόπολη και το Carousel London ο πολυβραβευμένος σεφ.

Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Wet Stories που αξίζει να ζήσεις στη Σαντορίνη

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις δημοφιλέστερες Κυκλάδες.

To "Dionysos" υποδέχεται τα φημισμένα κρασιά του Isole e Olena

Μια ξεχωριστή όσο και νόστιμη βραδιά στο βραβευμένο εστιατόριο του Elounda Beach, την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Πολύχρωμες γεύσεις και μεξικάνικος ρυθμός στον Κορυδαλλό

Σε έναν χώρο όπου η παράδοση συναντά το σύγχρονο, μια μεξικάνικη γευστική εμπειρία ξεδιπλώνεται στην καρδιά του Κορυδαλλού, φέρνοντας μαζί της αρώματα, χρώματα και πάθος από τη μακρινή Κεντρική Αμερική.

TwentyFive

Ο τηλεοπτικός σεφ Γιώργος Τσούλης υπογράφει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα παρέα με τον μπασκετμπολίστα Άλεκ Πίτερς, σερβίροντας παιχνιδιάρικη κρεατοφαγία και premium steaks δίπλα στη θάλασσα, σε ένα steakhouse που έχει ανατρεπτική comfort διάθεση, αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη προπόνηση για να πετύχει τα τρίποντα που επιχειρεί.