Λάμψη 2 αστέρων Michelin στο "The Ixian Grand Hotel" στη Ρόδο

Το νησί των Ιπποτών υποδέχεται το ντελικάτο άνοιγμα του σεφ Frank Rosin, για μια one night only γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, στις 27 Απριλίου.

Ixian Grand Ρόδος

Διάσημος για την τηλεοπτική του θητεία ως ηγέτης του γερμανικού "Hell’s Kitchen", αλλά και διακεκριμένος με 2 * Michelin για το εστιατόριό του, "Restaurant Rosin", στο Dorsten της δυτικής Βεστφαλίας, ο Frank Rosin έρχεται για μία και μόνο βραδιά στο νησί των Ιπποτών, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, αποκλειστικά στους επισκέπτες του "The Ixian Grand Hotel", στις 27 Απριλίου.

Τοποθετημένο στην παραλία της Ιξιάς στη Ρόδο, σε ένα πράσινο τοπίο που αγγίζει το Αιγαίο, το 5 αστέρων "The Ixian Grand & All Suites Hotel" θα γίνει η σκηνή όπου ο Rosin θα ξεδιπλώσει τη μαγειρική φινέτσα που του έχει εξασφαλίσει σταθερή παρουσία στις κορυφαίες θέσεις του καταλόγου Michelin από το 2011, με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Νικόλα Ζουρνατζίδη, αλλά και την έμπειρη ομάδα του στο support.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε τον βραβευμένο σεφ, με αστέρι Michelin, Frank Rosin, για το ξενοδοχείο μας στις 27 Απριλίου - πολλοί από τους καλεσμένους μας προέρχονται από τη Γερμανία, γνωρίζουν και εκτιμούν τον Rosin και την κουζίνα του, για τους υπόλοιπους είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να τον γνωρίσουν" σημειώνει σχετικά ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του "The Ixian Grand & All Suites", διευκρινίζοντας ότι η γαστρονομική αυτή εμπειρία περιλαμβάνεται στο all inclusive πακέτο του adults only ξενοδοχείου 348 δωματίων, εκ των οποίων 68 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

Ixian Grand Ρόδος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.