Το "Thessaloniki Wine" Show επιστρέφει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η ενδιαφέρουσα οινική έκθεση της άνοιξης προσκαλεί τους λάτρεις του ελληνικού κρασιού σε ένα διαφορετικό οινικό show.

Κρασί thessaloniki wine festival

Η οινική εκδήλωση που εντυπωσίασε από την πρώτη της εμφάνιση, έρχεται φέτος με περισσότερους εκθέτες και ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα για τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, σομελιέ αλλά και το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό. Για δύο ημέρες λοιπόν (10 -11 Απριλίου, 12 μ.μ-8 μ.μ), στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, συναντιούνται η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών και οι καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση σε μια διοργάνωση που επιμελείται η δημιουργική ομάδας της "Circo Entertainment" και του "Wine Style", γνωστοί για την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη τους για το κρασί και την εμπειρία τους σε πληθώρα επιτυχημένων projects. 

Thessaloniki Wine Show

 

Στο "Thessaloniki Wine Show" πρωταγωνιστούν πάνω από 90 καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με ελληνικά κρασιά, καινοτόμα προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα. Στο διήμερο όμως οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν και προσεγμένα cocktails που αναδεικνύουν το ελληνικό κρασί, φτιαγμένα από τους κορυφαίους bartenders των δημοφιλέστερων cocktail bars της Θεσσαλονίκης. Ακόμα, εναλλακτικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο bar από 2 εξαιρετικούς σομελιέ, τον Αλέξανδρο Μπουζίκα και τoν Θεολόγο Πλακόπουλο. Το κλίμα γιορτής των εκδηλώσεων θα συνοδεύεται από ανάλογη μουσική επένδυση.

Γενική είσοδος: Προπώληση στο viva.gr 10€, φοιτητικό 7€ | ταμείο 12€, φοιτητικό 10€
thessalonikiwineshow.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.