To Dine Athens ξεκινά!

Η μεγάλη γιορτή των αθηναϊκών εστιατορίων επιστρέφει πιο νόστιμη και πλούσια από ποτέ.

dineathens

Μας έλειψε τα πανδημικά χρόνια το Dine Athens, ωστόσο η μεγάλη αυτή γιορτή των αθηναϊκών εστιατορίων επιστρέφει και πάλι στα γευστικά μας πράγματα. Ξεκινώντας από σήμερα 28/3 και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες, μέχρι δηλαδή τις 17/4, εκατό εστιατόρια της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με σύνθημα "τρώμε έξω... ξανά!". Όπως πάντα μιλάμε για την εστιατορική αφρόκρεμα της Αθήνας και τους σεφ της, που μας προσφέρουν ειδικά για την περίσταση την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις σπεσιαλιτέ τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των € 15, € 30 και € 60, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών της Alpha Bank. Φέτος μάλιστα δημιουργείται και η καινούργια κατηγορία των € 80 που αφορά στα εστιατόρια που διακρίνονται με αστέρι(α) Michelin, κάνοντας συνολικά ακόμα πιο πλούσιο και ενδιαφέρον το μενού του Dine Athens. Για όλην αυτήν την περίοδο θα τρέχει επίσης μια πλειάδα από πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις σαν τα Dining Experiences με τους διακεκριμένους σεφ Έκτορα Μποτρίνι και Τάσο Μαντή, τα Masterclasses οινογευσίας με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη από το Κτήμα Άλφα, αλλά και ζαχαροπλαστικής με τον Στέλιο Παρλιάρο, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν μαζί με τα μενού τους βρίσκετε στο επίσημο site της διοργάνωσης όπου μπορείτε επίσης να κάνετε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.