To Dine Athens ξεκινά!

Η μεγάλη γιορτή των αθηναϊκών εστιατορίων επιστρέφει πιο νόστιμη και πλούσια από ποτέ.

dineathens

Μας έλειψε τα πανδημικά χρόνια το Dine Athens, ωστόσο η μεγάλη αυτή γιορτή των αθηναϊκών εστιατορίων επιστρέφει και πάλι στα γευστικά μας πράγματα. Ξεκινώντας από σήμερα 28/3 και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες, μέχρι δηλαδή τις 17/4, εκατό εστιατόρια της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με σύνθημα "τρώμε έξω... ξανά!". Όπως πάντα μιλάμε για την εστιατορική αφρόκρεμα της Αθήνας και τους σεφ της, που μας προσφέρουν ειδικά για την περίσταση την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις σπεσιαλιτέ τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των € 15, € 30 και € 60, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών της Alpha Bank. Φέτος μάλιστα δημιουργείται και η καινούργια κατηγορία των € 80 που αφορά στα εστιατόρια που διακρίνονται με αστέρι(α) Michelin, κάνοντας συνολικά ακόμα πιο πλούσιο και ενδιαφέρον το μενού του Dine Athens. Για όλην αυτήν την περίοδο θα τρέχει επίσης μια πλειάδα από πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις σαν τα Dining Experiences με τους διακεκριμένους σεφ Έκτορα Μποτρίνι και Τάσο Μαντή, τα Masterclasses οινογευσίας με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη από το Κτήμα Άλφα, αλλά και ζαχαροπλαστικής με τον Στέλιο Παρλιάρο, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν μαζί με τα μενού τους βρίσκετε στο επίσημο site της διοργάνωσης όπου μπορείτε επίσης να κάνετε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.