Μια βραδιά με νέες "Lost" γεύσεις

Με ένα ειδικό food & wine pairing event παρουσιάζει το καινούργιο του μενού το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου.

lost

Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή με τις ανατρεπτικές του γεύσεις το πολύ δημοφιλές "Lost" του Παγκρατίου και το ολοκαίνουργιο μενού που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζει στο ίδιο μοντέρνο μοτίβο. Έτσι, ο σεφ του εστιατορίου Γιώργος Ζαχείλας προτείνει ανάμεσα σε άλλα κουνουπίδι ευφάνταστα παντρεμένο με πραλίνα και φουντούκι, αλλιώτικη ρεβυθάδα με γαρίδα Κοιλάδας και μεδούλι ή agnolotti γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού και αφρό παρμεζάνας, ενώ δεν λείπει όπως πάντα και το ασιατικό στοχείο σε πιάτα όπως το σκουμπρί με φακές beluga, yuzu και αυγοτάραχο αλλά και το δελεαστικό ψάρι ημέρας συνοδεία σος den miso και dashi αντσούγιας. Με αφορμή μάλιστα το λανσάρισμα του καινούργιου μενού, το "Lost" έχει στα σκαριά ένα ειδικό food & wine pairing event στις 22/3, όπου έξι από τα καινούργιες προτάσεις του καταλόγου θα σερβιριστούν σε αρμονία με ισάριθμες οινικές επιλογές που θα κάνει ο Γιώργος Καραμπίνης. Το κόστος είναι € 65 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

lostmenu


 

Περισσότερες πληροφορίες

Lost Athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.