Μια βραδιά με νέες "Lost" γεύσεις

Με ένα ειδικό food & wine pairing event παρουσιάζει το καινούργιο του μενού το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου.

lost

Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή με τις ανατρεπτικές του γεύσεις το πολύ δημοφιλές "Lost" του Παγκρατίου και το ολοκαίνουργιο μενού που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζει στο ίδιο μοντέρνο μοτίβο. Έτσι, ο σεφ του εστιατορίου Γιώργος Ζαχείλας προτείνει ανάμεσα σε άλλα κουνουπίδι ευφάνταστα παντρεμένο με πραλίνα και φουντούκι, αλλιώτικη ρεβυθάδα με γαρίδα Κοιλάδας και μεδούλι ή agnolotti γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού και αφρό παρμεζάνας, ενώ δεν λείπει όπως πάντα και το ασιατικό στοχείο σε πιάτα όπως το σκουμπρί με φακές beluga, yuzu και αυγοτάραχο αλλά και το δελεαστικό ψάρι ημέρας συνοδεία σος den miso και dashi αντσούγιας. Με αφορμή μάλιστα το λανσάρισμα του καινούργιου μενού, το "Lost" έχει στα σκαριά ένα ειδικό food & wine pairing event στις 22/3, όπου έξι από τα καινούργιες προτάσεις του καταλόγου θα σερβιριστούν σε αρμονία με ισάριθμες οινικές επιλογές που θα κάνει ο Γιώργος Καραμπίνης. Το κόστος είναι € 65 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

lostmenu


 

Περισσότερες πληροφορίες

Lost Athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.