Το "Οινόραμα" επιστρέφει

Η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά στο Ζάππειο.

oinorama

Ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά το τριήμερο 12-14/3 στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα νούμερα είναι όπως πάντα εντυπωσιακά καθώς στο φετινό "Οινόραμα" θα δώσουν το "παρών" περισσότερα από 250 οινοποιεία της χώρας μας και του εξωτερικού που θα φέρουν μαζί τους συνολικά περί τις 2.000 ετικέτες κρασιού. Η φετινή έκθεση θα είναι μάλιστα η πρώτη στην ιστορία της με σοδειές τριών ετών, καθώς πέρα από τα κρασιά του 2021 θα παρουσιαστούν επιπλέον οι σοδειές του 2019 και του 2020 συμπληρώνοντας έτσι τα οινικά κενά των προηγούμενων χρόνων. Εκτός αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης η αίθουσα "Οινικές Αποκαλύψεις", με μικρά και πρωτοεμφανιζόμενα οινοποιεία, καθώς και ο χώρος του "wine bar" με ιδιαίτερα και σπάνια κρασιά από άγνωστες ποικιλίες ή που παράγονται με ασυνήθιστες μεθόδους οινοποίησης και παλαίωσης. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται ασφαλώς μόνο με ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ πέρα από όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων, η λειτουργία της έκθεσης χωρίζεται κάθε ημέρα σε 2 χρονικές περιόδους (10:00 - 14:00 και 15:00 - 19:00).

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/11/2025

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.