Τα "nice n easy" σε ρυθμούς Βαλεντίνου

Σπέσιαλ μενού για ερωτευμένους προτείνει η οικογένεια των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.

niceneasy

Με σύνθημα "it’s nice n easy to love" γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων τα μέλη της οικογένειας των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά. Το ειδικό Valentine’s menu (€ 39 κατ’άτομο) που θα απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας ξεδιπλώνεται σε τέσσερα στάδια, ξεκινώντας από το καλωσόρισμα με σαβαγιάρ με καλκάνι και μαγιονέζα μυρωδικών, το οποίο ακολουθεί ταρτάρ χτενιών με πίκλα παντζαριού και τσιπς κρεμμυδιού. Για κυρίως πιάτο υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα surf’n’turf μοσχαρίσιο φιλέτο με καραβίδα και πουρέ κολοκύθας ή ένα φιλέτο τόνου με σέλερι και πίκλα κρεμμυδιού, ενώ το γλυκό φινάλε της ρομαντικής βραδιάς έρχεται με μπαβαρουάζ από τριαντάφυλλο με raspberries και φεγιεντίνη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.