Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept. Σε έναν χώρο όπου ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, στήθηκε ένα concept που όποια ώρα και να το επισκεφτείς έχει κάτι να σου πει. Θα το επιλέξετε για τους καφέδες από το Dope Roasting Co, την ποικιλία των smoothies, τα tailor-made cocktails ή τα aperitivo drinks που προτείνουν όμως η χυμώδης «ντίβα», που μάλλον θα κλέψει τις εντυπώσεις, είναι το burger τους, δημιουργία της ομάδας του six d.o.g.s με τον επικεφαλής σεφ Fahd-Αλέξανδρο Hassan Kassem.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens» - εικόνα 1

Τα ψωμάκια του από το υψηλής ποιότητας αρτοποιείο του Dope Roasting Co., αγκαλιάζουν ένα, δύο ή και τρία μπιφτέκια – στην πιο σύνθετη εκδοχή του- φτιαγμένα από διαφορετικές premium κοπές. Η απλή εκδοχή είναι το μπιφτέκι από ελληνική μοσχίδα, το διπλό, εκτός από την μοσχίδα έχει και flank steak ενώ στο τριπλό, στο παιχνίδι μπαίνει και το rib-eye. Η ομάδα μερίμνησε με μπιφτέκια της «Beyond Meat» για όσους δεν καταναλώνουν κρέας ενώ τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw με ασιατικές πινελιές συνοδεύουν τη ναυαρχίδα των street food προλογίζοντας διακριτικά ένα «υπόγειο» μυστικό για το οποίο θα σας μαρτυρήσουμε περισσότερα λίαν συντόμως.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια, Τηλ: 21 4402 7660

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.