Το «Rakkan – Izakaya Sushi Bar» κάνει πρεμιέρα

Μια νέα άφιξη αλά ιαπωνικά στην περιοχή του Χίλτον.

Το «Rakkan – Izakaya Sushi Bar» κάνει πρεμιέρα

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στο ολοκαίνουργιο «Rakkan – Izakaya Sushi Bar», που ετοιμάζεται για πρεμιέρα τη Δευτέρα 6/12 στην περιοχή του Χίλτον. Ποντάροντας σε στοιχεία όπως το μαύρο ξύλο που ντύνει τους τοίχους, το εντυπωσιακό μπαρ με το ενυδρείο αλλά και μια εσωτερική αυλή που κοσμεί η χαρακτηριστική ροζ αμυγδαλιά, ο χώρος προμηνύεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, ενώ τα ηνία της κουζίνας που θα κινείται σε fusion γιαπωνέζικους ρυθμούς κρατούν οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης. Εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουλτούρα είναι επίσης τα signature κοκτέιλ που προτείνει ο Ιωάννης Ρούσσος και θα πλαισιώνονται από εκλεκτά γιαπωνέζικα spirits. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Βεντήρη 7, Ιλίσια, 2114189115

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
08/09/2025

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.

4 νέες στάσεις στο 'χωριό' της Κυψέλης

Μπαρ, καφενεία και εστιατόρια που άνοιξαν τις τελευταίες εβδομάδες και ανανεώνουν το ενδιαφέρον σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της Αθήνας.

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;