Το «Rakkan – Izakaya Sushi Bar» κάνει πρεμιέρα

Μια νέα άφιξη αλά ιαπωνικά στην περιοχή του Χίλτον.

Το «Rakkan – Izakaya Sushi Bar» κάνει πρεμιέρα

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στο ολοκαίνουργιο «Rakkan – Izakaya Sushi Bar», που ετοιμάζεται για πρεμιέρα τη Δευτέρα 6/12 στην περιοχή του Χίλτον. Ποντάροντας σε στοιχεία όπως το μαύρο ξύλο που ντύνει τους τοίχους, το εντυπωσιακό μπαρ με το ενυδρείο αλλά και μια εσωτερική αυλή που κοσμεί η χαρακτηριστική ροζ αμυγδαλιά, ο χώρος προμηνύεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, ενώ τα ηνία της κουζίνας που θα κινείται σε fusion γιαπωνέζικους ρυθμούς κρατούν οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης. Εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουλτούρα είναι επίσης τα signature κοκτέιλ που προτείνει ο Ιωάννης Ρούσσος και θα πλαισιώνονται από εκλεκτά γιαπωνέζικα spirits. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Βεντήρη 7, Ιλίσια, 2114189115

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.