«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη γαστρονομική σκηνή Κυκλάδων και Επτανήσων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

«‘Έπειτα από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον όμιλο Katikies Hotels ήρθε η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο μου βήμα...Ένας πολύ δημιουργικός κύκλος έκλεισε, και ένας άλλος ανοίγει!!!», ανακοίνωσε ο σεφ των εστιατορίων «Mikrasia» του Ομίλου Άγγελος Μπακόπουλος.

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται - εικόνα 1

Μετά την αποχώρησή του όλη την γαστρονομία των Katikies αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι και τα νέα είναι καυτά. Πρώτον στο Katikies της Οίας θα δημιουργηθεί νέο εστιατόριο «Botrini’s». Δεύτερον, το «Σελήνη » στο Katikies Garden όπου γαστρονομεί ο Μποτρίνι από το καλοκαίρι του 2021, το μενού θα αποκτήσει περισσότερο σαντορινιό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα προϊόντα του νησιού και στη μεταγραφή ιδεών από την κουζίνα του σε fine dining στυλ. Τρίτον, σκέφτεται να ανοίξει στο Katikies Mykonos, ένα πιο χαλαρό concept στο στυλ του «Σελήνη -Μεζέ». Ο Μπακόπουλος τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής στο καινούργιο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο που θα ανοίξει στις 22 Μαίου. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία του γκουρμέ εστιατορίου «Fiore», επτανησιακή και ελληνική κουζίνα, με καλό κελάρι κρασιών και φάρμα 15 στρεμμάτων που θα το τροφοδοτεί με βότανα και λαχανικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.