«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη γαστρονομική σκηνή Κυκλάδων και Επτανήσων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

«‘Έπειτα από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον όμιλο Katikies Hotels ήρθε η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο μου βήμα...Ένας πολύ δημιουργικός κύκλος έκλεισε, και ένας άλλος ανοίγει!!!», ανακοίνωσε ο σεφ των εστιατορίων «Mikrasia» του Ομίλου Άγγελος Μπακόπουλος.

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται - εικόνα 1

Μετά την αποχώρησή του όλη την γαστρονομία των Katikies αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι και τα νέα είναι καυτά. Πρώτον στο Katikies της Οίας θα δημιουργηθεί νέο εστιατόριο «Botrini’s». Δεύτερον, το «Σελήνη » στο Katikies Garden όπου γαστρονομεί ο Μποτρίνι από το καλοκαίρι του 2021, το μενού θα αποκτήσει περισσότερο σαντορινιό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα προϊόντα του νησιού και στη μεταγραφή ιδεών από την κουζίνα του σε fine dining στυλ. Τρίτον, σκέφτεται να ανοίξει στο Katikies Mykonos, ένα πιο χαλαρό concept στο στυλ του «Σελήνη -Μεζέ». Ο Μπακόπουλος τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής στο καινούργιο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο που θα ανοίξει στις 22 Μαίου. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία του γκουρμέ εστιατορίου «Fiore», επτανησιακή και ελληνική κουζίνα, με καλό κελάρι κρασιών και φάρμα 15 στρεμμάτων που θα το τροφοδοτεί με βότανα και λαχανικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.