«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη γαστρονομική σκηνή Κυκλάδων και Επτανήσων

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται

«‘Έπειτα από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον όμιλο Katikies Hotels ήρθε η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο μου βήμα...Ένας πολύ δημιουργικός κύκλος έκλεισε, και ένας άλλος ανοίγει!!!», ανακοίνωσε ο σεφ των εστιατορίων «Mikrasia» του Ομίλου Άγγελος Μπακόπουλος.

«Katikies Breaking News»: Ο Μπακόπουλος φεύγει ο Μποτρίνι έρχεται - εικόνα 1

Μετά την αποχώρησή του όλη την γαστρονομία των Katikies αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι και τα νέα είναι καυτά. Πρώτον στο Katikies της Οίας θα δημιουργηθεί νέο εστιατόριο «Botrini’s». Δεύτερον, το «Σελήνη » στο Katikies Garden όπου γαστρονομεί ο Μποτρίνι από το καλοκαίρι του 2021, το μενού θα αποκτήσει περισσότερο σαντορινιό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα προϊόντα του νησιού και στη μεταγραφή ιδεών από την κουζίνα του σε fine dining στυλ. Τρίτον, σκέφτεται να ανοίξει στο Katikies Mykonos, ένα πιο χαλαρό concept στο στυλ του «Σελήνη -Μεζέ». Ο Μπακόπουλος τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής στο καινούργιο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο που θα ανοίξει στις 22 Μαίου. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία του γκουρμέ εστιατορίου «Fiore», επτανησιακή και ελληνική κουζίνα, με καλό κελάρι κρασιών και φάρμα 15 στρεμμάτων που θα το τροφοδοτεί με βότανα και λαχανικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sumosan

Το αγαπημένο ασιατικό των διεθνών A-listers "πάτησε" στην αθηναϊκή ακτογραμμή με πόστο στο πολυτελές O&O Aesthesis, και μολονότι οι γεύσεις του είναι σε αιχμηρό επίπεδο, λίγο καλύτερο κούρδισμα στη συνολική εμπειρία θα το βοηθήσει να αφήσει αποτύπωμα αντάξιο της φήμης του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/08/2025

Εδώ απολαμβάνεις την καλύτερη μητροπολιτική θέα της Αθήνας αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο ατού του

Στο "Mappemonde", το rooftop εστιατόριο και μπαρ του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery" γεύσεις, ποτά και περιβάλλον ακολουθούν fine χορογραφία.

Γεύση από Σύρο, μέσα από δυο βραβευμένες κουζίνες

Η "ήσυχη" Κυκλάδα με την κληρονομική αρχοντιά κρύβει κι ένα ανερχόμενο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Το προσεγγίζουμε με τα λόγια ανθρώπων που το διαμορφώνουν μέσα από την αξιόλογη δουλειά τους.

Στη σοφιστικέ βεράντα της Σαντορίνης για πιάτα βαθιάς νοστιμιάς

Επιβλητική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα ανοίγουν την όρεξη, πριν αναλάβει η κουζίνα του Γιάννη Φυντάνη.

Ο Πέτρος Δήμας και το Makris Athens κάνουν στάση στο Λονδίνο

Νόστιμες βραδιές με ξεχωριστά dinners ετοιμάζει στη βρετανική μητρόπολη και το Carousel London ο πολυβραβευμένος σεφ.

Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Wet Stories που αξίζει να ζήσεις στη Σαντορίνη

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις δημοφιλέστερες Κυκλάδες.