Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Με παραδοσιακό ιταλικό ταμπεραμένο και φινετσάτη μοντέρνα αισθητική, το πιο νόστιμο ραντεβού των Νοτίων Προαστίων επανέρχεται δίνοντάς μας καλό λόγο να κατηφορίσουμε προς τη μοναδική του βεράντα.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Ένα από τα πιο νόστιμα ραντεβού των φθινοπωρινών μας Κυριακών επιστρέφει ανανεωμένο, με το «Mercato», στον 5ο όροφο του «Nafsika» στο «Four Seasons Astir Palace Athens», να στρώνει ξανά τη στιλάτη σάλα του, για να υποδεχτεί το Sunday Brunch από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Εκεί, ο Ιταλός Chef Sergio Favata συνθέτει ένα μενού βασισμένο σε χειροποίητα προϊόντα και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, με τη μεγάλη ποικιλία artisanal τυριών και αλλαντικών, το oyster bar και τα ψαρικά του μπουφέ, να συντονίζονται με κλασικά πιάτα brunch, σαν το US Prime Beef Burger και τα «Mercato» Eggs Benedict.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 1

Παράλληλα, premium κοπές, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά εποχής καψαλίζονται στο Live BBQ station, πιάτα όπως το Risotto alla Milanese, ή τα Lasagna Vegetariana με βελουτέ παρμεζάνας και καπνιστό Scamorza φέρνουν το ιταλικό συνταγολόγιο στην κομψή σάλα, ενώ ο εντυπωσιακώς κατάλογος επιδορπίων κλείνει την εμπειρία με περισσότερες από δέκα επιλογές, και signature cocktails όπως το Menta, το Bellini και το κλασσικό Bloody Mary, ανεβάζουν το κυριακάτικο party mood.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 2

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 8901000
Τιμή : 85€ ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.