Το «Mio Princessa» επαναφέρει τον θρύλο του «Egomio» στη Γλυφάδα

Το θρυλικό μαγαζί του Μάκη Ντόκου βρίσκει τη σύγχρονη έκφρασή του μέσα από έναν νέο-colonial χώρο με σημαία τον εξαιρετικό καφέ, και τις προσεγμένες γευστικές επιλογές να δίνουν τον καινούριο τόνο.

Το «Mio Princessa» επαναφέρει τον θρύλο του «Egomio» στη Γλυφάδα

Εμπνευστής ενός spot που έγραψε ιστορία στα Νότια Προάστια, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα της Αθήνας στα τραπέζια του είτε για τον εξαιρετικό καφέ, είτε για την προσεγμένη κουζίνα, είτε ακόμη περισσότερο για το party mood που άφησε εποχή, ο Τάκης Ντόκος έχει επανέλθει στην πραγματικότητα της Γλυφάδας, παρουσιάζοντας την νέα εκδοχή του «Egomio».

Το «Mio Princessa», μια πριγκίπισσα της νέας εποχής, έχει ανοίξει τον μινιμαλιστικό, νέο-colonial χώρο του για να μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά της ακομπλεξάριστης διασκέδασης στη νέα γενιά. Εκεί, η μαγιά του παρελθόντος συναντά το επιχειρηματικό ένστικτο ενός ανθρώπου πάντα σε επαφή με τον παλμό της εποχής, και το «Mio Princessa» γίνεται για άλλη μια φορά το επίκεντρο της ολοκληρωμένης εξόδου.

Το «Mio Princessa» επαναφέρει τον θρύλο του «Egomio» στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Με σημαία τον εξαιρετικό καφέ, η κουζίνα του νέου μαγαζιού θέτει τα εχέγγυα για το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας, σερβίροντας αφράτα pancakes, ζουμερές φρουτοσαλάτες και λαχταριστά αυγομαγειρέματα. Burgers, tacos και πληθωρικά platters τυριών και αλλαντικών, αλλά και pizze με εκλεκτά toppings πρωταγωνιστούν στις επιλογές του ανάλαφρου snacking, ζυμαρικά και ριζότι προσφέρουν comfort χαρακτήρα στο μενού, ενώ εκλεκτά κρέατα όπως το ribeye από Black Angus, η ταλιάτα με τσιμιτσούρι, και το χοιρινό καρέ δίνουν στίγμα σοβαρής κρεατοφαγίας. Το μενού συμπληρώνουν θαλασσινές επιλογές σαν το φιλέτο μυλοκόπι με πουρέ αγκινάρας και αυγοτάραχο, ή ο σολωμός σχάρας με σπαράγγια και πουρέ φινόκιο, και πληθωρικά deserts σαν την πανακότα με γάλα καρύδας, μάνγκο και φρούτα του πάθους, δίνουν γλυκιά νότα σε βραδιές που δεν τελειώνουν όταν τελειώσει το φαγητό…

Το «Mio Princessa» επαναφέρει τον θρύλο του «Egomio» στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Η προσεγμένη wine list του «Mio Princessa» μας ταξιδεύει σε ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με στάσεις σε εμβληματικά κρασιά από την Ευρώπη και τον Νέο Κόσμο, ενώ η δυνατή κάβα έχει στα ράφια της premium spirits που γίνονται βάση για ευρηματικά signature cocktails, σαν το λατινοαμερικάνικο Tulum, με τεκίλα, ανανά, τσίλι και σιρόπι αγαύης, ή το εξωτικό Del Rey, με blend από ρούμια, γκρέιπφρουτ, μάνγκο και φρούτα του πάθους.

Το «Mio Princessa» επαναφέρει τον θρύλο του «Egomio» στη Γλυφάδα - εικόνα 3

Λαοδίκης 31, Γλυφάδα, 2108981747, FB: Mio Princesa, IG: @mioprincesa

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.