Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant»

Μακρύ δρόμο έχει διανύσει το «Erimitis Bar & Restaurant» από το 2001 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μέχρι σήμερα, που αποτελεί ένα πραγματικό εστιατόριο - προορισμός για τους επισκέπτες των Παξών.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant»

Μακρύ δρόμο έχει διανύσει το «Erimitis Bar & Restaurant» από το 2001 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μέχρι σήμερα, που αποτελεί ένα πραγματικό εστιατόριο-προορισμός για τους επισκέπτες των Παξών. Η μαγική θέα στο πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του νησιού είναι διαχρονικά το πρώτο πιάτο που θα απολαύσετε στην ιδιαίτερα κομψή βεράντα του εστιατορίου, αφήνοντας στη συνέχεια τον ταλαντούχο executive chef Στέφανο Κόκκαλη να σας ξεναγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα ελληνική κουζίνα που φέρει το αποτύπωμα του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant» - εικόνα 1

Έχοντας σαν βάση του τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από διάφορες μεριές της Ελλάδας αλλά και τους Παξούς, ο σεφ προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα της παράδοσης με τη σύγχρονη γευστική αντίληψη, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει ακόμα στα πολύ ξεχωριστά επιδόρπια που έχουν τη σφραγίδα του βραβευμένου pastry chef Αντώνη Σελέκου και γράφουν τον ιδανικό επίλογο σε ένα δείπνο που σίγουρα θα θυμάστε για καιρό.

Μαγαζιά, Παξοί, 6977753499, www.erimitis.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.