Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant»

Μακρύ δρόμο έχει διανύσει το «Erimitis Bar & Restaurant» από το 2001 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μέχρι σήμερα, που αποτελεί ένα πραγματικό εστιατόριο - προορισμός για τους επισκέπτες των Παξών.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant»

Μακρύ δρόμο έχει διανύσει το «Erimitis Bar & Restaurant» από το 2001 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μέχρι σήμερα, που αποτελεί ένα πραγματικό εστιατόριο-προορισμός για τους επισκέπτες των Παξών. Η μαγική θέα στο πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του νησιού είναι διαχρονικά το πρώτο πιάτο που θα απολαύσετε στην ιδιαίτερα κομψή βεράντα του εστιατορίου, αφήνοντας στη συνέχεια τον ταλαντούχο executive chef Στέφανο Κόκκαλη να σας ξεναγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα ελληνική κουζίνα που φέρει το αποτύπωμα του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας παρουσιάζουν το «Erimitis Bar & Restaurant» - εικόνα 1

Έχοντας σαν βάση του τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από διάφορες μεριές της Ελλάδας αλλά και τους Παξούς, ο σεφ προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα της παράδοσης με τη σύγχρονη γευστική αντίληψη, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει ακόμα στα πολύ ξεχωριστά επιδόρπια που έχουν τη σφραγίδα του βραβευμένου pastry chef Αντώνη Σελέκου και γράφουν τον ιδανικό επίλογο σε ένα δείπνο που σίγουρα θα θυμάστε για καιρό.

Μαγαζιά, Παξοί, 6977753499, www.erimitis.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.