Ark: Όλη μέρα στη δική μας ριβιέρα

Με το που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός, ο all-day χώρος-υπερπαραγωγή στα Αστέρια της Γλυφάδας μπαίνει κατευθείαν πολύ ψηλά στην ατζέντα της εξόδου μας και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά το μαγικό σκηνικό του «Ark» που τόσο αγαπάμε.

Ark: Όλη μέρα στη δική μας ριβιέρα

Με το που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός, ο all-day χώρος-υπερπαραγωγή στα Αστέρια της Γλυφάδας μπαίνει κατευθείαν πολύ ψηλά στην ατζέντα της εξόδου μας και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά το μαγικό σκηνικό του «Ark» που τόσο αγαπάμε. Πέρα φυσικά από το υπέροχο ντεκόρ, που αποπνέει αύρα αισθαντικής πολυτέλειας εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, εδώ ερχόμαστε για να χαρούμε τις signature ελληνικές γεύσεις που έχουν το άγγιγμα του Γιάννη Μπαξεβάνη και διακρίνονται με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα». Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος σεφ φροντίζει διαρκώς να αναδεικνύει το παραδοσιακό στοιχείο, πάντα σε συνδυασμό με τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αρκετές από τις οποίες προέρχονται από την αγαπημένη του Κρήτη. Η σαλάτα σκουμπρί με ντομάτα, δυόσμο, τσίλι και φακές που ετοιμάζεται μπροστά μας, το τραγανό γαριδάκι πάνω σε μους λευκού ταραμά, αλλά και το ολόκληρο φρέσκο ψάρι, που γεμίζεται με αρωματικά χόρτα και ψήνεται στον εντυπωσιακό ξυλόφουρνο του εστιατορίου, είναι λίγες μόνο από τις γαλανόλευκες σπεσιαλιτέ που κρύβονται στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, το οποίο μόλις έκανε πρεμιέρα και ανυπομονούμε να το απολαύσουμε.

Ark: Όλη μέρα στη δική μας ριβιέρα - εικόνα 1

Η υψηλών επιδόσεων μπάρα, με τα εξαιρετικά κλασικά και signature cocktails που πλέον υπογράφει ο ταλαντούχος Βασίλης Κυρίτσης («The Clumsies»), το διάσημο brunch του «Ark» που ανήκει στα καλύτερα των νοτίων προαστίων, αλλά και η ολοκαίνουργια pet friendly zone στην είσοδο του εστιατορίου συμπληρώνουν το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.