Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα

Αιγαιοπελαγίτικος αέρας φυσάει και αυτό το καλοκαίρι στο θαλασσινό στέκι απέναντι από το καταπράσινο παρκάκι της Πλατείας Κάραβελ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί για χαλαρές και προσιτές εξόδους όλο το χρόνο.

Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα

Αιγαιοπελαγίτικος αέρας φυσάει και αυτό το καλοκαίρι στο θαλασσινό στέκι απέναντι από το καταπράσινο παρκάκι της Πλατείας Κάραβελ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί για χαλαρές και προσιτές εξόδους όλο το χρόνο. Με πολλούς διαφορετικούς χώρους που προστατεύουν την ιδιωτικότητα, από τα φαρδιά πεζοδρόμια με τις νότες πρασίνου και το μπαλκονάκι έως τη φωτεινή σάλα με τις μεγάλες τζαμαρίες και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τις βάρκες, και πλήρη σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, η «Varka» εντείνει την αίσθηση ανεμελιάς.

Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα - εικόνα 1

Δροσερά κρασιά, αφρισμένα ποτήρια μπίρα και μυρωδάτα ουζάκια φτάνουν στο τραπέζι μας και σπιτικά τραγανά σαγανάκια, αφράτες αλοιφές και μικρά ψαράκια, στεγνοτηγανισμένα ή στη σχάρα, όπως η παντρεμένη σαρδέλα με ντομάτα και κρεμμυδάκι, τους κρατούν ιδανική παρέα. Αν έχουμε όρεξη για κάτι πιο μαγειρευτό, τσεκάρουμε τα πιάτα ημέρας και δεν λέμε «όχι» σε μια μακαρονάδα του ψαρά με γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια ή ένα γιουβέτσι θαλασσινών. Και όλα αυτά, φυσικά, με έμφαση στην καλή σχέση value for money, στη σταθερή ποιότητα και την ασφάλεια, που χαρακτηρίζουν τον πρωτοπόρο όμιλο Palmie bistro στο σύνολό του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.