Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα

Αιγαιοπελαγίτικος αέρας φυσάει και αυτό το καλοκαίρι στο θαλασσινό στέκι απέναντι από το καταπράσινο παρκάκι της Πλατείας Κάραβελ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί για χαλαρές και προσιτές εξόδους όλο το χρόνο.

Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα

Αιγαιοπελαγίτικος αέρας φυσάει και αυτό το καλοκαίρι στο θαλασσινό στέκι απέναντι από το καταπράσινο παρκάκι της Πλατείας Κάραβελ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί για χαλαρές και προσιτές εξόδους όλο το χρόνο. Με πολλούς διαφορετικούς χώρους που προστατεύουν την ιδιωτικότητα, από τα φαρδιά πεζοδρόμια με τις νότες πρασίνου και το μπαλκονάκι έως τη φωτεινή σάλα με τις μεγάλες τζαμαρίες και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τις βάρκες, και πλήρη σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, η «Varka» εντείνει την αίσθηση ανεμελιάς.

Η «Varka» σφύζει με θαλασσινή φρεσκάδα - εικόνα 1

Δροσερά κρασιά, αφρισμένα ποτήρια μπίρα και μυρωδάτα ουζάκια φτάνουν στο τραπέζι μας και σπιτικά τραγανά σαγανάκια, αφράτες αλοιφές και μικρά ψαράκια, στεγνοτηγανισμένα ή στη σχάρα, όπως η παντρεμένη σαρδέλα με ντομάτα και κρεμμυδάκι, τους κρατούν ιδανική παρέα. Αν έχουμε όρεξη για κάτι πιο μαγειρευτό, τσεκάρουμε τα πιάτα ημέρας και δεν λέμε «όχι» σε μια μακαρονάδα του ψαρά με γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια ή ένα γιουβέτσι θαλασσινών. Και όλα αυτά, φυσικά, με έμφαση στην καλή σχέση value for money, στη σταθερή ποιότητα και την ασφάλεια, που χαρακτηρίζουν τον πρωτοπόρο όμιλο Palmie bistro στο σύνολό του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.