Ο Σταμάτης Μαρμαρινός «σερφάρει» στη Βουλιαγμένη

Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ανοίγει οσονούπω με old school ατμόσφαιρα και γεύσεις αλ αμερικέν από τον βραβευμένο σεφ.

Ο Σταμάτης Μαρμαρινός «σερφάρει» στη Βουλιαγμένη

Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την επόμενη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη. Ο χώρος όπου μέχρι πρόσφατα συναντούσαμε το «Lagom» διαμορφώθηκε εκ νέου ριζικά από τον αρχιτέκτονα Παύλο Μιχαήλ προς την κατεύθυνση ενός all day μπιστρό αλ αμερικέν με πινελιές από Μαϊάμι, και ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός που κρατά το τιμόνι της κουζίνας και στη νέα εποχή του εστιατορίου προτείνει τις ανάλογες γεύσεις. Εξού και η δράση θα ξεκινά καθημερινά από νωρίς με brunch που θα σερβίρεται μέχρι το μεσημέρι, ενώ από εκεί και πέρα η ενιαία κάρτα θα περιλαμβάνει πιάτα όπως γαρίδες κοκτέιλ, στρείδια με σος Bloody Mary, lobster rolls, burgers αλλά και κάποια κρεατικά. Τις γλυκές πινελιές θα βάλει με τη σειρά του ο γνωστός patissier Κρίτωνας Πουλής, ο οποίος ετοιμάζει μάλιστα και μια pop up εκδοχή του «Bon Bon» με τα φίνα χειροποίητα παγωτά στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.