Ο Σταμάτης Μαρμαρινός «σερφάρει» στη Βουλιαγμένη

Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ανοίγει οσονούπω με old school ατμόσφαιρα και γεύσεις αλ αμερικέν από τον βραβευμένο σεφ.

Ο Σταμάτης Μαρμαρινός «σερφάρει» στη Βουλιαγμένη

Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την επόμενη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη. Ο χώρος όπου μέχρι πρόσφατα συναντούσαμε το «Lagom» διαμορφώθηκε εκ νέου ριζικά από τον αρχιτέκτονα Παύλο Μιχαήλ προς την κατεύθυνση ενός all day μπιστρό αλ αμερικέν με πινελιές από Μαϊάμι, και ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός που κρατά το τιμόνι της κουζίνας και στη νέα εποχή του εστιατορίου προτείνει τις ανάλογες γεύσεις. Εξού και η δράση θα ξεκινά καθημερινά από νωρίς με brunch που θα σερβίρεται μέχρι το μεσημέρι, ενώ από εκεί και πέρα η ενιαία κάρτα θα περιλαμβάνει πιάτα όπως γαρίδες κοκτέιλ, στρείδια με σος Bloody Mary, lobster rolls, burgers αλλά και κάποια κρεατικά. Τις γλυκές πινελιές θα βάλει με τη σειρά του ο γνωστός patissier Κρίτωνας Πουλής, ο οποίος ετοιμάζει μάλιστα και μια pop up εκδοχή του «Bon Bon» με τα φίνα χειροποίητα παγωτά στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.