Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την επόμενη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη. Ο χώρος όπου μέχρι πρόσφατα συναντούσαμε το «Lagom» διαμορφώθηκε εκ νέου ριζικά από τον αρχιτέκτονα Παύλο Μιχαήλ προς την κατεύθυνση ενός all day μπιστρό αλ αμερικέν με πινελιές από Μαϊάμι, και ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός που κρατά το τιμόνι της κουζίνας και στη νέα εποχή του εστιατορίου προτείνει τις ανάλογες γεύσεις. Εξού και η δράση θα ξεκινά καθημερινά από νωρίς με brunch που θα σερβίρεται μέχρι το μεσημέρι, ενώ από εκεί και πέρα η ενιαία κάρτα θα περιλαμβάνει πιάτα όπως γαρίδες κοκτέιλ, στρείδια με σος Bloody Mary, lobster rolls, burgers αλλά και κάποια κρεατικά. Τις γλυκές πινελιές θα βάλει με τη σειρά του ο γνωστός patissier Κρίτωνας Πουλής, ο οποίος ετοιμάζει μάλιστα και μια pop up εκδοχή του «Bon Bon» με τα φίνα χειροποίητα παγωτά στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.
Ο Σταμάτης Μαρμαρινός «σερφάρει» στη Βουλιαγμένη
Εξελίξεων συνέχεια στο γευστικό χάρτη της παραλιακής, καθώς το «The Surf Club» ανοίγει οσονούπω με old school ατμόσφαιρα και γεύσεις αλ αμερικέν από τον βραβευμένο σεφ.