Ώρα και πάλι για «Zillers»

Το αγαπημένο roof garden της Μητροπόλεως επιστρέφει δριμύτερο με τέσσερα fixed menus διά χειρός Παύλου Κυριάκη.

Ώρα και πάλι για «Zillers»

Το αγαπημένο roof garden της Μητροπόλεως επιστρέφει δριμύτερο τη Δευτέρα 1/6, έτοιμο να μας χαρίσει ξανά πανοραμικές βίστες στην Ακρόπολη και μοντέρνα γευστικά ενσταντανέ. Η δράση ξεκινά όπως πάντα από το πρωί, όμως ειδικά για το βράδυ, ο βραβευμένος σεφ του εστιατορίου Παύλος Κυριάκης έχει δημιουργήσει τέσσερα fixed menus που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση και φέρουν το προσωπικό του αποτύπωμα. Στο vegetarian menu (€ 40) υπάρχει για παράδειγμα μια πολύ ενδιαφέρουσα σούπα ντομάτας με παγωτό από burrata και τραγανή μπρουσκέτα με λιαστή ντομάτα, στο μενού της ανακάλυψης (€ 40) μας περιμένει, ανάμεσα σε άλλα, το υπέροχο ταρτάρ λαβράκι, μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και μοσχολέμονο, σαγκουίνι και ροζ ραπανάκι, ενώ το ελληνικό μενού (€ 50) προτείνει για κυρίως αρνίσια σέλα ψητή και ελαφρώς καπνιστή με μυρωδικά τηγανητό γλυκάδι, κρέμα λευκής μελιτζάνας και παστέλι με μπαχαρικά dukkah.

Όσοι πάλι προτιμήσουν το μεγάλο μενού γευσιγνωσίας (€ 60) θα απολαύσουν, ανάμεσα σε άλλα, ραβιόλι αστακού με τραγανά καρότα και μπισκ αρωματισμένη με μοσχολέμονο όπως και το εξαιρετικό λαβράκι με λευκά σπαράγγια, αρακά, καλοκαιρινή τρούφα και αμύγδαλα. Και τα τέσσερα μενού ξεκινούν με μια επιλογή από χειροποίητα ψωμιά που παρασκευάζονται στην κουζίνα και κλείνουν με ξεχωριστά επιδόρπια, που έχουν πλέον την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Γιώργου Πλατινού.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.