Τι γεύση θα έχει φέτος το «Four Seasons»;

Η σεζόν ξεκινά στις 12/6 για το πολυτελές συγκρότημα της Βουλιαγμένης με απόλυτο σεβασμό στη νέα πραγματικότητα.

Τι γεύση θα έχει φέτος το «Four Seasons»;

Έτοιμο να μας υποδεχθεί ξανά σε ένα από τα πιο χαρισματικά σημεία της πρωτεύουσας και με απόλυτο σεβασμό στη νέα πραγματικότητα είναι το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που σηκώνει την αυλαία για τη φετινή σεζόν στις 12/6. «Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, ο μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες, και τους υπαλλήλους μας την εμπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι η πρώτη μας προτεραιότητα», λέει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του «Four Seasons Αstir Palace Hotel», το οποίο εφαρμόζει το «Lead With Care» το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα υγείας και ασφάλειας της Four Seasons. Το πρόγραμμα διαπνέει κάθε πτυχή της εμπειρίας στο ξενοδοχείο, από το ειδικό σετ καλωσορίσματος με μάσκες, απολυμαντικά χεριών και μαντηλάκια σε κάθε δωμάτιο, μέχρι τα εστιατόρια και τα μπαρ που θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα και ψηφιακά μενού. Σε πρώτη φάση, εκείνα που θα λειτουργήσουν στις 12/6 είναι η «Ταβέρνα37» με παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στο κύμα, η αυθεντική ιταλική τρατορία «Mercato» με την βεράντα πανοραμικής θέας, το bar «Avra» με τα εξαιρετικά κοκτέιλ, καθώς και οι 3 ιδιωτικές παραλίες και η πισίνα του ξενοδοχείου Ναυσικά. Αργότερα μέσα στη σεζόν θα ξεκινήσει η λειτουργία του «Helios» με τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις πάνω στη θάλασσα, και ενδεχομένως του θαλασσινού εστιατορίου «Pelagos».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.