Τι γεύση θα έχει φέτος το «Four Seasons»;

Η σεζόν ξεκινά στις 12/6 για το πολυτελές συγκρότημα της Βουλιαγμένης με απόλυτο σεβασμό στη νέα πραγματικότητα.

Τι γεύση θα έχει φέτος το «Four Seasons»;

Έτοιμο να μας υποδεχθεί ξανά σε ένα από τα πιο χαρισματικά σημεία της πρωτεύουσας και με απόλυτο σεβασμό στη νέα πραγματικότητα είναι το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που σηκώνει την αυλαία για τη φετινή σεζόν στις 12/6. «Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, ο μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες, και τους υπαλλήλους μας την εμπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι η πρώτη μας προτεραιότητα», λέει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του «Four Seasons Αstir Palace Hotel», το οποίο εφαρμόζει το «Lead With Care» το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα υγείας και ασφάλειας της Four Seasons. Το πρόγραμμα διαπνέει κάθε πτυχή της εμπειρίας στο ξενοδοχείο, από το ειδικό σετ καλωσορίσματος με μάσκες, απολυμαντικά χεριών και μαντηλάκια σε κάθε δωμάτιο, μέχρι τα εστιατόρια και τα μπαρ που θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα και ψηφιακά μενού. Σε πρώτη φάση, εκείνα που θα λειτουργήσουν στις 12/6 είναι η «Ταβέρνα37» με παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στο κύμα, η αυθεντική ιταλική τρατορία «Mercato» με την βεράντα πανοραμικής θέας, το bar «Avra» με τα εξαιρετικά κοκτέιλ, καθώς και οι 3 ιδιωτικές παραλίες και η πισίνα του ξενοδοχείου Ναυσικά. Αργότερα μέσα στη σεζόν θα ξεκινήσει η λειτουργία του «Helios» με τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις πάνω στη θάλασσα, και ενδεχομένως του θαλασσινού εστιατορίου «Pelagos».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.