Νέα meat stories διά χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη

Με ανανεωμένο μενού ανοίγει ξανά το «Meat & Grill Stories» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα meat stories διά χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη

Έτοιμη να «γράψει χιλιόμετρα στο κρέας» όπως άλλωστε είναι και το motto του εστιατορίου της στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η Μυρσίνη Λαμπράκη. Έτσι, το «Meat & Grill Stories» ανοίγει ξανά στις 25/5 με επίκεντρο τον εξωτερικό του χώρο και ένα ολοκαίνουργιο μενού που αποτίνει φόρο τιμής στα εκλεκτά και δυσεύρευτα κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες.

Στα ορεκτικά βρίσκουμε για παράδειγμα δροσερές σαλάτες, ιδιαίτερες πίτες σαν τη σφακιανή χορτόπιτα που ψήνεται στην πέτρα, αλλά και χειροποίητο λουκάνικο προβατίνας, ενώ η συνέχεια επιφυλάσσει ένα εκλεκτό φουλ του κρέατος για κάθε γούστο: αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα Δράμας, μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος σε περιστρεφόμενη σούβλα, μπριζολάκια μαύρου χοίρου, πικάνια από φιλέτο προβατίνας, αλλά και αρνάκι γάλακτος αντικριστό τα σαββατοκύριακα. Στις σπάνιες κρεατολιχουδιές του καταλόγου βρίσκουμε ακόμα μοσχαρίσιο μεδούλι ψητό με ζυμωτό ψωμί και σος horseradish, ενώ δεν λείπουν τα επιδόρπια όπως οι μαστιχωτές μαρέγκες με αφράτη κρέμα, φράουλες και σιρόπι από φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.