Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Το ειδικό μενού Spondi Hommage απαρτίζεται από χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες δημιουργίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Συνέχεια στα ειδικά μενού Spondi Hommage που ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο δίνει το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου. Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάντος και o Arnaud Bignon σταχυολογούν χαρακτηριστικά ανοιξιάτικα πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της «Σπονδής», και με αυτά δημιουργούν το ειδικό μενού Spondi Hommage - Άνοιξη, που ξετυλίγεται σε πέντε στάδια. Πρόκειται για το φουά γκρα με ραβιόλι, τοπιναμπούρ και καπνιστό τσάι (2008), το λαβράκι με αβοτάραχο, ρόκα και καρύδι (2006), το μοσχάρι γάλακτος με γκοργκοντζόλα, σέσκουλο και μαντζουράνα (2007), τη μέντα με τσάι matcha και γκρέιπφρουτ (2017) και τον καφέ Arabica με λεμονοθύμαρο και πραλίνα φουντουκιού (2006). Το μενού κοστίζει € 85 / άτομο και θα σερβίρεται για όλο το Μάρτιο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’αυτό και πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.