Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα έχει τη γεύση της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές στο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα.

Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Το πολύ όμορφο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Four Seasons» μπαίνει σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας κι ετοιμάζει έναν πολύ ξεχωριστό μεσημεριανό μπουφέ με γεύσεις της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές. Η αρχή γίνεται ασφαλώς με φρεσκοψημένη λαγάνα και σπιτική ταραμοσαλάτα, περνώντας παράλληλα από το Oyster Raw Bar για μια καλή ποικιλία από ελληνικά όστρακα και κρύα θαλασσινά φουλ του ιωδίου. Στα ζεστά πιάτα θα υπάρχουν επιλογές σαν τις Jumbo γαρίδες σαγανάκι με linguini και αυγοτάραχο, το χταπόδι στιφάδο, το κριθαρότο με φρέσκα θαλασσινά, ενώ πολλά και διαφορετικά επιδόρπια θα ολοκληρώνουν τη σαρακοστιανή πανδαισία. Ο καιρός προβλέπεται αίθριος οπότε κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά θα τα χαρείτε στην πανέμορφη βεράντα του εστιατορίου που ατενίζει τον Σαρωνικό, ενώ τη φροντίδα των παιδιών θα αναλάβει το εξαιρετικό kids club του «Four Seasons».

12:30-16:30, τιμή ανά άτομο: € 75, παιδιά έως 12 ετών -50% και έως 5 ετών δωρεάν. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2108901199

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.