Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση

Οι πιο συναρπαστικοί προορισμοί αλλά και αθηναϊκές εμπειρίες μέσα από τα μάτια των δραστήριων influencers που αγαπούν τις περιηγήσεις όσο και τη νέα BMW Σειρά 1. Στη θέση του συνοδηγού το αθηνόραμα τους ακολουθεί σε αυτό το ταξίδι, βήμα-βήμα.

Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση

Οι πιο συναρπαστικοί προορισμοί αλλά και αθηναϊκές εμπειρίες μέσα από τα μάτια των δραστήριων influencers που αγαπούν τις περιηγήσεις όσο και τη νέα BMW Σειρά 1. Στη θέση του συνοδηγού το αθηνόραμα τους ακολουθεί σε αυτό το ταξίδι, βήμα-βήμα.

Η πάντα χαμογελαστή fashion enthusiast Φιλιώ Μέτση δίνει ραντεβού με τη νέα BMW Σειρά 1 και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Πώς να μην τη σαγηνεύσει άλλωστε η γοητευτική εμφάνιση, η συναρπαστική δυναμική και η ευρυχωρία που αναδεικνύονται μέσα από τη μοντέρνα σχεδίαση;

Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση - εικόνα 1

Η Φιλιώ επιβιβάζεται στο άνετο σαλόνι της σειράς 1 και κατευθύνεται προς τον πρώτο της προορισμό, τη θεατρική παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» στο Από Μηχανής Θέατρο στο Μεταξουργείο. Δηλώνει ενθουσιασμένη με το άνετο, πολυτελές εσωτερικό της, το υπερσύγχρονο καντράν με την οθόνη αφής καθώς και με την οδηγική ασφάλεια που τη συνοδεύει αφού αν ξεχαστεί και επιχειρήσει να αλλάξει απότομα λωρίδα χωρίς φλας, την επαναφέρει στην τάξη! Ευχάριστη έκπληξη και η διαδικασία παρκαρίσματος στο «δύσκολο» κέντρο της Αθήνας αφού το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης ειδοποιεί και κατευθύνει συνεχώς. Οπότε το πάρκινγκ με τη BMW 1 είναι εύκολη υπόθεση.

Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση - εικόνα 2

Μετά την εξαιρετική παράσταση που αναδεικνύει την τέχνη ως το ύψιστο αγαθό της ζωής, αφηγούμενη την αληθινή ιστορία ανάκρισης του σημαντικού μαέστρου Βίλχελμ Φουρτβένγκλερ, η βραδιά της fashionista συνεχίζει με φαγητό. Παρότι η Φιλιώ νιώθει ότι πεινάει, η νέα BMW Σειρά 1 όχι! Χάρη στον οικονομικό 3 κύλινδρο κινητήρα 1.500 κ. εκ., δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα καύσιμα.

Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση - εικόνα 3

Φτάνοντας στο Περουβιανό εστιατόριο «Nikkei» στο Κολωνάκι νωρίτερα από το προβλεπόμενο, η Φιλιώ συνειδητοποιεί πως αυτό το αυτοκίνητο ξέρει να τρέχει! Το απολαυστικό dinner επιφυλάσσει εξωτικά ceviche, tiradito και nigiri αλλά και ένα αξέχαστο επιδόρπιο: sorbet καρύδας με τσάι matcha. Οι εξαιρετικές γεύσεις δεν την αφήνουν ασυγκίνητη, ούτε και ο «προσωπικός βοηθός» που διαθέτει η νέα BMW Σειρά 1, ο οποίος με το σύστημα φωνητικών εντολών μπορεί να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη, μετατρέποντας έτσι τη βραδιά της σε μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Το συμπέρασμα της Φιλιώς από αυτή την μοναδική βραδιά συντροφιά με τη νέα BMW Σειρά 1… She's a keeper!

Δείτε όλα τα Exploring Greece with BMW εδώ.

Exploring Athens with BMW: Θεατρική βραδιά και περουβιανή κουζίνα για τη Φιλιώ Μέτση - εικόνα 4

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.