Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού για τους λάτρεις των μανιταριών σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Τις αγαπά τις θεματικές βραδιές το «Chefi», εξού και στις 23/1 μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Ανάμεσα στα συνολικά επτά στάδια (€ 40 / άτομο), μας περιμένουν για παράδειγμα ένας ιδιαίτερος ντολμάς μανιταριών, γεμισμένος με fregola, σύκο και bearnaise τρούφας, αλλά κι ένα αρωματικό ριζότο με porcini, δεντρολίβανο και πεκορίνο. Το μενού θα κορυφωθεί με φιλέ μινιόν συνοδεία duxelles μανιταριών, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού, λίγο προτού σερβιριστεί μια πολύ ιντριγκαδόρικη κρεμ μπριλέ λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Welcome: τραγανό φύλλο, μανιτάρι,γαρίδα, αϊολί τρούφας

Βελουτέ μανιταριών, σπιτική μπρουσκέτα, ταπενάντ portobello

Ντολμάς μανιταριών, fregola, σύκο, Bearnaise τρούφας

Ριζότο porcini, δεντρολίβανο, pecorino

Fillet mignon, duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών, σως γλυκού κρασιού

Crème brûlée λευκής σοκολάτας, άρωμα τρούφας, μαρμελάδα μανιταριού

Σπιτικές τρούφες σοκολάτα

Κρατήσεις: 210 6815774 – chefi@chefi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.