Το «Λ19» ήρθε μόλις στη Λέκκα

Μεγάλη αγάπη για τα ελληνικά κρασιά και προϊόντα έχει το ατμοσφαιρικό μικρό εστιατόριο στο ισόγειο του πολύ φρέσκου ξενοδοχείου «Fos» στη Λέκκα.

Το «Λ19» ήρθε μόλις στη Λέκκα

Μεγάλη αγάπη για τα ελληνικά κρασιά και προϊόντα έχει το ατμοσφαιρικό μικρό εστιατόριο στο ισόγειο του πολύ φρέσκου ξενοδοχείου «Fos» στη Λέκκα. Η δράση ξεκινά από νωρίς το πρωί με πολλές προτάσεις για πρωινό και συνεχίζεται μέχρι το απόγευμα με πρωτότυπες σύνθετες πιατέλες για κάθε γούστο: εκείνη του βουνού έρχεται με αυγά τηγανιτά, στάκα και ντάκο από χαρούπι, η πιατέλα της θάλασσας με φιλέτο φρέσκου ψαριού, αβοκάντο Χανίων και αυγά ποσέ σε προζυμένιο ψωμί με άλειμμα καπνιστού χελιού κ.ο.κ. Για το βράδυ στο παιχνίδι μπαίνουν διαφορετικές πιατέλες αλλά και κάποιες κύριες προτάσεις, που προσφέρουν συνοδεία στις περίπου 60 ετικέτες ελληνικού κρασιού, αρκετές εκ των οποίων και σε ποτήρι. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.